Löydä täydellinen rintaliivit napsauttamalla Selfieä tämän uuden sovelluksen avulla

Oikean rintaliivin koon löytäminen voi olla turhauttavaa. Rintakehäsi on joko kaatunut pääntien yläosan päälle tai se on hieman matala, jolloin tilaa on mukava aukko kuppiin (joskus riittävän suuri lompakon kokoiseen säilytykseen).

Heidi Zak päätti virtaviivaistaa prosessin yhdeksi erittäin vuorovaikutteiseksi, helppokäyttöiseksi sovellukseksi nimeltä ThirdLove, joka on nimetty sen mukaan, mitä hän sanoo, ovat kolme ominaisuutta, joita nainen etsii vaatekappaleessa: tyyli, tunne ja sopivuus. “Halusin käyttää teknologiaa, joka tuo naisen kotiin brändin ostoprosessin”, Zak kertoi InStyle.comille uudesta yrityksestään. “Olisi hauskaa päästä asentoon – se ei saisi olla mitä pelkää.”

ThirdLove-työkalun tapa on yksinkertainen: Avaa sovelluksen mitoituskokoelma, hihna tukevalla rintaliivillä tiiviin säiliön alla, seisomaan seinään kiinnitetyn peilin edessä ja napsauttamalla kaksi itseliötä iPhonen kanssa eteen ja yhdestä sivusta. Siri-tyyppinen virtuaalinen sovitus avustaja ohjaa sinua jokaisen askeleen kautta. Neuvoo sinua säätämään puhelimen kallistusta kohti tai poispäin peilistä asettaaksesi kuvan. Sovellus tuottaa sitten ainutlaatuisen ThirdLove-koon, mikä vaikuttaa ylisuuruuteen ja alittavuuteen, ja sisältää myös käteviä puolikokoisia kokoisia tuloksia.

Kun mitataan, sormen nopealla pyyhkäisyllä voit siirtyä ThirdLove-verkkokauppaan, jossa ostokokemuksesi on mukautettu kokoasi ja mieleisensä. Voit valita ja valita eri värilliset hihnat, jouset ja pitsi räätälöidäksesi uuden rintaliivitänne ja jopa tarttua pariin vastaaviin skivviteihin käynnistyksen yhteydessä. Rintaliivien hinnat ovat 39 dollaria mikrokuitulevyn rintamerkin osalta 64 dollariin pitsiraudusta, ja kussakin niistä on takana vaahtotaskujen sulkeutuminen sekä takertumaton tulostus – joten sinun ei tarvitse huolehtia äkillisestä kutinaa sulkeminen. Lisäksi jokainen malli, jonka näet rintaliivillä tuotesivulla, liittyy läheisesti ruumiin kokoon (joten jos olet C-kuppi, et näytä mallia, joka on A-kuppi).

Zakin tutkimuksen mukaan nainen muuttaa kuusi kertaa elämänsä aikana. Seuraavan kerran suosittelemme leikkaamaan keskimmäisen miehen.

Lataa ThirdLove ilmaiseksi iPhonen kautta iTunes-sovelluskaupasta tai pistä ThirdLove.com-sivustoon, jotta voit ostaa rintatyypejä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 − 4 =

map