Loma-valmis korut, joita voit käyttää päivällä

Doutzen Kroes
Dave Lee / Getty

Elana Zajdman

30. kesäkuuta 2017 @ 16:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kaikki pakataan pitkälle viikonloppuna? Ennen kuin pääset tielle reitillä lentokentälle, tee yksi viimeinen asu tarkistus. Katsotaanpa sitä, onko sinulla pyöräily rannalle tai gallivanting ympäri kaupunkia tämän pitkän viikonlopun, haluat silti katsoa koottu. Helpoin tapa tuoda vaatosi seuraavalle tasolle lämpöön, huolimatta siitä, että hän haluaa käyttää mahdollisimman vähän, on lisätä koru tai kaksi korua.

VIDEO: 10 parasta Celebrity Vacation Instagramsia

 

Olemme koonneet joitain suosikki jalokiviä, jotka ovat helposti kerrytettävissä ja melkein kirjaimellisesti koskaan päästä pois, kunnes tulet kotiin muutaman päivän auringossa. Avain on ajatella mukavuutta, paljon väriä ja materiaaleja, jotka eivät ärsytä ihoa lämpöä, jotta voit käyttää sitä meressä tai ulos päivälliselle pitkän D-vitamiinipäivän lopussa. Seuraavassa on joitain kappaleita, joita emme voi odottaa sukeltamaan merelle.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 − = 55

map