Lauren Conrad tarjoaa neuvoja siitä, miten valita mekot sinun morsiusneitit eivät vihaan

Niin kauan, morsiusneitoiset mekot ovat saaneet valitettavan leimauksen olevan ruma (tarkoitamme koko 27 Mekot oli käytännössä rakennettu siihen). Mutta Lauren Conrad, joka on suunnittelija, että hän on (ja on ollut sekä morsian ja a bridesmaid), on muuttanut tätä hämmästyttävää hämmästystä aina vuodesta hän aloitti Paper Crownin vuonna 2010 BFF Maura McManusin kanssa ja huomasi, että hänen tyylikkäät ja nykyaikaiset designensa ansaitsevat itsensä varsin mukavasti etsimään morsiamen puolueen. Ja nyt, kiitos uuden brändin mekko-vuokraus-sivuston, Vow to Be Chic, ansiosta nämä numerot (erityisesti kolme tyylistä kahdessa värivaihtoehdossa – pehmeä blush ja syvä crimson punainen) ovat vuokrattavissa.

“Maura ja minä osallistuimme kuukauden sisällä toisistaan ​​ja myös naimisissa kuukauden sisällä toisistaan ​​- rakensimme liiketoiminnan pois! Halusimme todella kunnioittaa morsiusneitoja”, Conrad kertoo meille. “Olemme noudattaneet lähestymistapaa muotin näkökulmasta, kokoelma on sekä vaivatonta että hienostunutta, [saatavilla] eri mielekkäisillä sävyillä ja suunniteltu erilaisten kehon tyyppien mukaan. Jokainen morsiuspuku on suunniteltu ikään kuin se olisi jotain valitsisit itse. “

Paperi Crown x Vow to Be Chic - Embed - 3
Kohteliaisuus

RELATED: Tämä on kuinka häämekot näyttävät vuonna 2017

VOI olla Chic-suhde syntyi yhteinen tavoite auttaa brides valita täydellinen etsii naisia ​​heidän morsiamen osapuoli. Joten miksi Conrad poimi nämä kolme erityistä tyyliä (siellä on Jeannie, mekko, jossa on kellertävä päällys, Mandi, röyhelöinen V-kaula, ja Natalie, vyötäröön pukeutunut mekko)?

“He ovat imartelevia, mutta romanttisia, ja paras osa on se, että on olemassa tarjonta, joka sopii erinomaisesti erilaisiin kehon tyyppeihin, persoonallisuuksiin ja voidaan muotoilla toistensa kesken täydellisen mix-ja match-hääjuhlille”, hän selittää. Ja hänen kärkipäähänsä morsiuksille poimitaan morsiuspuvut?

VIDEO: Kauneus Keskustelu Lauren Conradin kanssa: Hääsuunnittelu

 

“Valitse silhouettes, jotka imevät heitä, sinun on saatava heidät tuntemaan olonsa hyvältä”, hän sanoo, “koska jos bridesmaids tuntuvat hyvältä mekkoillaan, heillä tulee olemaan niin uskomattoman aikaa juhlia ja häävalokuvista tulee niin paljon mukavampaa myös! “

Paperi Crown x Vow to Be Chic - Embed - 2
Kohteliaisuus
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 43 = 46

map