Kuinka selviytyä jokaisesta lomamusiikista hätätilanteesta, julkkisten tyylilajien mukaan

Tiedätkö Hääsuunnittelija? Missä Jennifer Lopez juoksee ja ampuu viime hetken tulipaloja, kun hääpudottaa morsiamen pelot osaksi morsiuspuvun vaatekaappi? Ei? Sitten vain minua? No, joka tapauksessa, minä ajattelen Hollywoodin muotisuunnittelijoita – epäonnistuneita sankareita jokaisen punaisen maton menestyksen takana. Ammattikäyttäjinä ne ratkaise- vat ongelmat, estävät katastrofit ja käsittelevät jokaisen yksittäisen hätäkäynnin terävällä tarkennuksella.

Ja nyt, kun olemme lomanviettojuhlassa, meillä on hyvät mahdollisuudet, että luultavasti löydämme itsemme muotihätäkäynnin aikana. Hikoilemisesta mekkasi läpi tanssilattialla huokosen punaviiniä varten luetelimme kaikki mahdolliset skenaariot ja pyysimme kolme julkkis stylistia kävelemään meidät läpi.

1. Sinä kopioit lomamukusi ja se rikkoo.

“Jos se on yksinkertaisesti juuttunut, kokeile grafiittikynää ja hankaa kärki hampaisiin, huulirasva, saippua tai edes Windex voi myös tehdä tempun, jos vetoketju irtoaa tai juuttuu, koska yksittäiset hampaat ovat muuttuneet vääriksi, voit kokeilla käyttämällä hammashihnapyörää ja siirtäen hampaat takaisin paikalleen ja näet, jos liukusäädin toimii uudelleen. Joissakin tapauksissa, kun hampaat ovat suorat, voit yksinkertaisesti ohjata koko liukusäädintä takaisin radalle ja se toimii tilapäisesti! sitten viettää 10 dollaria 15 dollariin sen jälkeen, kun yksi kulutus korvaa sen! ” sanoo Kristen Stewartin, Julie Bowenin, Aja Naomin kuninkaan ja Lucy Halein stylisti Tara Swennen.

“Otan ne söpöt pienet ompelusarjat hotelleilta (niillä on yleensä useita lankoja) ja ommella itsesi. Jos on olemassa tahtoa, on olemassa tapa”, sanoo Bella Michelle, Bella Thorne ja Amanda Steele.

“Jos pahinta tulee pahimpaan, tee se viileä aamupuku ja turvapylväs yhteen (a Versace noin 1994) tai käytä nitoja ja nitoa yhteen”, sanoo Olivia Munn, Emily Blunt ja Jessica Paster. Leslie Mann.

2. Olet juuri liukastanut pieneen valkeaan mekkoosi, kun havaitset säätiönne.

“Ensimmäinen vaisto on saada jotain märkää ja puhdistaa se – älä tee sitä, koska aiot saada vesirenkaan. Ensinnäkin pyyhi se kuivalla pyyhkeellä ja jos se ei toimi, käytä talkkia tai vauvaa jauhe “, Paster sanoo. “Tai jos se on pieni tahra, käytä Wite-Out, anna kuivua ja kaataa se pois.”

“Partavaahto voi itse asiassa tehdä tempun, vain hieroa jotain tiukalle alueelle, huuhtele kylmällä vedellä ja toista kunnes tyydytät”, Swennen sanoo. “Sitten käytä hiustenkuivaajaasi nopeasti kuivumaan alue ja päästä sinut matkalla!”

“Tässä tapauksessa haluaisin sanoa uudelleen lisävarusteeksi, koska voit lisätä blazerin, neuletakki, rintakoru tai kaulakorun ja jos se peittää paikan, se säästää ulkoasua ja mekkoasi, kunnes se viedään siivoojille” Michelle sanoo. “Huulipyyhkeet toisinaan aiheuttavat enemmän haittaa kuin hyvät valkoiset, joten haluan muokata uudelleen.”

3. Olet tanssilattialla ja hikoilet mekonne.

“Ehdotukseni tässä tapauksessa on pregame, joka on aina kevyempi ja sopii helposti koteloon”, Swennen sanoo. “Jälleen kerran, paniikkitilassa, yksinkertaisesti heittää takki!”

“Haluan mennä vessaan ja laittaa kainaloilleni käsienkuivaimen alle ja kuivata heidät”, Paster sanoo.

“Tämä on yksi niistä täydellisistä hetkistä, jotka saavat raikasta ilmaa”, Michelle sanoo. “Mene ulos, jäähtykää ja palaa tuoreeseen naiseen!”

RELATED: Tässä mitä julkkis stylistit sanovat sinun olevan ennen tapahtumaa

4. Sinulla on uusia kenkiä. Vain viisi minuuttia osapuoliin ja voit jo kertoa, että läpipainopakkaus alkaa muodostaa.

“Uusilla kengillä on aina pakkaus – BandAids tai molaatti säästää yösi ja jalkasi”, Michelle sanoo. “Jos sinulla ei ole kumpaakaan, menen lähimpään apteekkiin ja noutaan sileää silkkiä, sukat ja korkokengät ovat suloisia yhdessä, ja se näyttää ihasteltavalta. ja mukava.”

“Blisters tulevat kitkan avulla estävät niitä jauheita, jos ne ovat saatavilla, heittävät bändi-apuun tai jopa käyttävät vessapaperia kylpyhuoneesta suojatakseen tilan väliaikaisesti”, Swennen sanoo. “Pikainen temppu ennen lähtöä on kuitenkin suihkuttaa joitain antiperspirantteja jalkoihin ennen kuin annat uusia kenkiä juuri siinä tapauksessa.”

“Slather-kosteusvoidetta jalkasi, koska se 1) anna jalkasi liukua ja 2) venytä nahkaa”, Paster sanoo. “Uusien kenkien räjäyttämiseksi haluan laittaa vesipulloja sisälle ja jättää heidät yön yli venyttämään sitä.”

5. Se on lunta ulkona ja et tiennyt, kuinka pitkät housut todella ovat.

“Luo väärennetyt reunat taittamalla se, ompelemalla tai nauhamalla se paikalleen ja painamalla sitten litteää rautaa uudelle helmalle luodaksesi kovan reunan niin, ettei se näytä kääritty”, Michelle sanoo..

Ja jos sinulla ei ole mahdollisuutta päästä rullalle, ennen kuin astut ulos: “Siinä vaiheessa paras panoksesi on rullata hem alle ja joko turvallinen pinning tai taping se ylös”, Swennen sanoo. “Kuivaa puhtaaksi housu niin pian kuin mahdollista, sillä ne tahrat pysyvät ikuisesti.”

6. Tulet punaviiniä tai munanlihaa tai siideriä alas pukeutua.

“Helpoin asia on tehdä tahra vedellä ja suolalla”, Swennen sanoo.

“Tämä on isoäitini temppu ja se toimii: jos sinulla on punaviiniä tahraa, liota se valkoviiniin, anna sen istua ja huuhtele se vedellä”, Michelle sanoo. “Punaisen viinin tahra poistuu, olen tehnyt niin monta kertaa, eikä se jätä jälkiä.”

7. Ylivieroitat juhliin ja nyt mekko on liian tiukka.

“Tuo blazer tai vaalea pitkä takki, purkaa mekko takana, vähennä hieman paineita, laita kerroksen päälle ja sano, että olet kylmä”, Michelle sanoo. “Tai jos olet pukeutunut housuihin, poista ne ja vedä pusero ulos.”

“Aloita shimmy ja toivottavasti mekko ei peitä auki”, Paster sanoo. “Tai toivottavasti annoit pari Spanxia!”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

75 + = 82

map