Kuinka pakata musiikkifestivaaleille kuin Victoria’s Secret Angel Lily Aldridge

Lilja Aldridge
170214006

Shalayne Pulia

13.4.2018 klo 9.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kuten Coachella aloittaa viikonloppuna, muoti-eliitit ovat valmiita esittelemään parhaansa aavikkorimmin ja boho-tyylikkään ulkonäön. Tapasimme Victoria’s Secret Angel Lily Aldridgein ennen festivaalia (missä hän tapasi miehensä, Kings of Leonin frontmanin Caleb Followillin, 11 vuotta sitten tänä viikonloppuna) nähdessään, mitä hän ei voi mennä Coachellaan (tai muuhun musiikkifestivaaliin) ilman.

“Coachellalla on erityinen paikka sydämessäni”, supermalli kertoo Tyylissä. “Muistan tarkkaan, mitä olin pukeutuneena kun tapasin Calebin, denim katkaisi shortsit, valkoisen säiliön yläosan, ruskea fannypaketin ja Conversein – hän aina kiusaa minua fanny-pakkauksesta” (ostoksia samanlainen Jérôme Dreyfuss fanny pack , 460 dollaria). Aldridge sanoo, että hän on kuullut fanny-packin ilmeen, ennen kuin tyyli tähdet, kuten Kendall Jenner, ovat tehneet niistä viileitä. “Olen aina ollut erittäin tyytyväinen tennarit, denim, säiliö topit ja fanny pakkaus musiikkifestivaaleilla, koska olen käynnissä noin hauskaa, ja pidän fanny pakkauksissa, koska he jättävät minun kädet vapaasti tanssia.”

Ja tanssi hän tekee. Aldridge sanoo, että hänen kokonaan aviomiehensä Coachella-kokouksesta poiketen hänen suosikki festivaali-hetki tuli aina, kun hänellä oli tilaisuus olla lavalla ja tanssimaan sitä auringon valtakunnan aikana. “Muistan, että olin poika Coachellalle, ja sitten minä olin itse asiassa näyttämöllä katsomalla niitä “, Aldridge sanoo.” Olin aivan kuin räjäytettiin, kuinka mahtavaa on katsoa yleisöä ja tuntea ihmiset. “

VIDEO: Victoria’s Secret -mallit paljastavat heidän post-show splurges

 

Otsikko musiikkifestivaaleille tällä kaudella? Osta Aldridin luettelo mustetyyppisistä vaatekappaleista, kuten Levi’s Made & Crafted -farkkikaulus, kenkiin ja hänen suosikkihenkiseen vedenpitävään ripsiväriin. Luo täydellinen tyyli, jotta voit näyttää ja tuntea parhaan omalle suosikkifestivaalin muistoillesi – “Et koskaan tiedä, saatat tavata vaimosi tai miehesi siellä!”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

58 − = 50

map