Kuinka nämä julkkikset käyttävät Summer Fashion Pieces New Yorkissa ja Los Angelesissa

New York Vs LA - SUMMER IN STYLE
Getty Images (4)

Priya Rao

16. toukokuuta 2016 @ 14:30

Vaikka ne ovat kaksi suurta suurkaupunkien kaupungeissa, New Yorkissa ja Los Angelesissa on vaihteleva sartorial tunteet. Uusi Ykköskunnat puolestaan ​​elävät nopeammin elävän elämäntavan, joka ilmaistaan ​​tummien värien ja parvekkeellisten erojen kautta. Angelenos, toisaalta mieluummin rento rento elämäntapa (ranta on vain muutaman askeleen päässä!) ja rento puku-ajatella paljon valkoisia ja kermanvärisiä tansseja, samoin kuin aavempaa farkut. 

Nyt, kun muistopäivä on ulottuvillamme, päätimme tarkastella, miten tietyt kaksisuuntaiset Street Street -tyyliset tähdet kohtaavat heidän kesäkaappejaan kahdessa kaupungissa. Esimerkiksi kun malli Gigi Hadid pukeutuu New Yorkin shortseihin, hän tekee niin ylisuuren menswear-blazerin, graafisen tee-tyylin ja paljon lisäominaisuuksien avulla, mukaanlukien metalliset pitsiset saappaat, karmit ja langan reunat. Los Angelesissa kuitenkin Hadid mieluummin yksinkertaisempi ulkoasu, luottaa mustaan ​​säiliöön ja lenkkarit tekemään raskaan noston. 

Jatka etukäteen, oppi muotoilemaan kesän muotikappaleitasi, raitoista ja viljelykasveista, eri rannikoilla kuten julkkis.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 − = 29

map