Kuinka käyttää punaista ja vihreää yhdessä kauniin tapain

Punainen green Street Style - Lead 2016
Christian Vierig / Getty
Andrea Cheng
(Teksti)

ja Taylor Reagan
(Research)

23. joulukuuta 2016 klo 13.00

Punainen ja vihreä, täydentävät värit? Enemmän tapaa, väistää värejä. Siitä lähtien, kun voin muistaa, olen välttänyt juhla-yhdistelmää kuin rutto, joka ahdisti loman keskittyviä asuja, jotka joutuivat käyttämään lapsiin. Mutta kuten monet asiat, joita ajattelin koskaan koskaan käytä (Birkenstocks, pyjama julkisuudessa, sukat ja sandaalit), olen huomannut itseni kiehtovaksi, kun joulupukin pari.

Se kestää jonkin verran hienousta, mitä olen oppinut opiskelemalla street-tyylinen tähtiä niiden elementissä. Poinsettia punainen ja mänty puu vihreä? Blegh. Mutta crimson ja emerald? Combo niin eksentrisesti viileä, se tekisi Guccin luova johtaja Alessandro Michele ylpeydellä. Kyse on myös värit hajoamisesta, siluettien pelaamisesta ja tekstuurista. Mutta älä vain ota sanaani sille – selaa silti nähdäksesi, kuinka voit vetää punaisen ja vihreän tämän lomakauden, ja rehellisesti, ympäri vuoden.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 15 = 18

map