KMart korvaa “Plus Size” -tunnisteensa “Fabulous” uudella nimellä

Kmart on liittymässä vähittäiskauppiaiden joukkoon, jotka poistuvat termistä “plus size”.

Tavarataloketju ilmoitti, että sen kuperat vaatteet on nyt dubattua “fabulously sized”, sen mukaan Naistenvaatteet päivittäin, joka ilmoitti, että Kmart lisää myös upeampia kokoisia naisten vaatteille.

Päätös syntyi sen jälkeen, kun vähittäiskaupan jättiläinen oli tavoitellut sosiaalisen mediansa seuraajia käsitteestä “plus size” ja sen käyttö ketjussa.

“He kertoivat meille, että meillä olisi oltava parempi lajitelma ja että meidän pitäisi kutsua sitä jotain erilaiseksi”, kertoi Kmartin markkinointipäällikkö Kelly Cook Naistenvaatteet päivittäin. “He todella rakastavat tätä” Fabulously Sized “koko mantraa. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota tätä vaatetta, ja olemme ylpeitä myös hintaluokistamme. “

VIDEO: Kate Hudsonin Activewear-merkki tekee suuren muutoksen paremman osallisuuden puolesta

Hei, “fabulously sized”.

“Tätä päätöstä vaikutti myös voimakkaasti se, että markkinoilla on vankka suuntaus monimuotoisuuden edistämisen ja ruumiin positiivisuuden suhteen”, Cook jatkoi ja lisäsi, että Kmart on nähnyt “suuren kehon positiivisen painopisteen teini- ja vuosituhannen markkinoilla”.

RELATED: Miten CURVYCon 2017 juhlii muotia ja osallisuutta New Yorkin muotiviikolla

Nimenmuutoksen mukaisesti Kmart esitteli viime viikolla “I Can” -videokampanjansa, jossa naiset tekevät nahkahousuja, nahkatakkia ja kylmähuoneita.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 7

map