Kestävät hyödyllisyysnäkymät syksyllä

Utilitaristinen - Lead 2016
Edward Berthelot / Getty

Alison Syrett (Teksti) ja Taylor Reagan (Market)

30. elokuuta 2016 klo 16.45
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Tiedota tämä asioita, jotka vain paremmin ajallaan: utilitaristiset vaatteet. Näkemys, joka on ollut jatkuvasti kokoelmissa lähes kolmeksi vuodeksi (ks. Erityisesti Balmainin väsymys raskaille tarjouksille syksyllä 2014 ja huvitusta koko Marc Jacobsin kevään 2015 sarjasta), kehittyi edelleen kiitoteillä viime helmikuussa, jossa näkyi voimakkaasti työvaatekankaat, camo-värit ja armeijan ylijäämähyönteiset siluetit.

Phillip Lim, alkuajoista, kompensoi runsaasti hienoja samettia ja lurexia syksyn linjallaan suorituskyky-materiaaleilla – ajatella nailonia ja kangasta, muttei oliivi ja khaki; Milanon suunnittelijat Consuelo Castiglioni (Marni) ja Miuccia Prada, julkaisivat klassisen sotilaslakan päivitetyt versiot. Me kuitenkin väitämme, että pääruoka oli toistuva suorituskyky: Vetementsin villisti suosittu aviator-pommikone, joka on tehty vintage-iteraatioista. 

Paparazzi-piirissä olemme saaneet viimeisen nimensä tarpeettomat Tyttöjen Kendall ja Gigi keräilevät laukkuja ilmavoimien takkeihin erilaisten sadonkorvakkeiden ja korkokenkien välillä ja suosi Selena Gomezia, joka tuskin kompensoi hänen slouchy-hyppyjäan naaraille korot. Ja Rihanna (kuten kaiken muodin muoti) otti rohkeasti otti trendin uudelle tasolle viereen vyötärö hänen kaivannäköön innoittamansa VMA-mekko, jossa on räjähtävä läpivientihihna.

Nyt on aika laittaa oma spin tyyliin – aloittaa 25 täydellistä kappaletta alla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 1

map