Kauppa reppuasi johonkin näistä 10 Chic Totes

Tyylikäs Totes lead
Daniel Zuchnik / Getty

Caroline Vazzana

Elo 09, 2016 @ 18:30

Niin kauan kuin vihimme myöntääksemme sen, elokuun puolivälissä hämärä lämpö on varma merkki siitä, että back-to-school kausi on aivan nurkan takana. Nyt on aika liittää alas ja tehdä vähän tutkimusta (me tiedämme, opiskelemme ennen todellinen opiskelu) ja aloita ostoksia päivittää vaatekaappi “vuotta” eteenpäin. Olitpa todella opiskelija tai vain ajatteleva kuin yksi, meidän neuvomme ohittaa perinteiset kampuksen niitit ja valita muutaman muoti-eteenpäin kappaletta.

Epäilemättä on muutama kappale, jotka tuntuvat välttämättömältä back-to-school-ostoslistalle kuin reppu. Mutta kuten sanoimme, olemme haastavia odotuksia tällä kaudella. Miksi et swap yours out for tukeva-meet-studious tote? Päivinä, jolloin sinun ei tarvitse kuljettaa koko kirjastoasi mukanasi, iso laukku tekee tempun kannettavan tietokoneen, kannettavan tietokoneen ja muun päivittäisen perusasiakirjan kuljettamiseen.

Tästä huolimatta me kahlimme markkinat löytääksesi hienoimmat (ja todella käytännölliset!) Totesi syksyyn. Laseroitujen ihojen kirkkaista, odottamattomista väreistä takaamme, että nämä laukut ansaitsevat sinulle henkilökohtaisen tyylin A +. Alla, mykistä parhaat syyt antamaan reppusi puoliväliin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 − = 73

map