Kauppa 5 suosituinta kappaletta New California-pohjaisesta linjasta Dôen

doen Collection Launch - LEAD
Kohteliaisuus

Janelle Grodsky

07.03.2016 klo 15.30

Jos etsit tuulta, boheemisia niittejä, jotka ympäröivät kevään vaatekaapit, katso enää L.A: n viimeisimmästä viennistä, Dôen. Helmikuussa käynnistetyt sisaret Katherine ja Margaret Kleveland, jotka molemmat saivat alkunsa muotiteollisuudessa (Katherine ja Joie ja Margaret at B & B Footwear), linja sisältää korostettuja, rentoja ja vintage-innoitettuja kappaleita, joissa kaikissa on Kalifornian viileä vire.

Ei vain me tarve joka on joka kerta kokoelmassa, mutta olemme kaikki brändin tehtävänä edistää naisten tasa-arvoa heidän naispuolisesta työvoimastaan ​​naisten omistamien tai yhteisomistuksessa olevien tuotantotoimittajiin. Muotiteollisuuden veteraaneina kaksi sisarta huomasi johtavan johtavan naisen puutteen ja nyt he ovat sitoutuneet vahvistamaan naisia ​​uudella yrityksellään. Keskustele #girlbosses!

RELATED: 9 syytä Shop Spring kevyt hameet

Osta uusi linja suoraan verkkokaupasta osoitteessa shopdoen.com. Ennen kuin teet, tutustu allaoleviin Dôen-kappaleisiin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − 22 =

map