Katso Paparazzi-kuvat Ashley Graham uudelleenkäytetty viimeisimmäksi uimakampanjaksi

ashley graham swim
Kohteliaisuus

Lashauna Williams

1. toukokuuta 2018 @ 9.00

Sää lämpenee! Ja tiedätkö mikä se tarkoittaa? Aika purkaa uimapuvut! Ei ole mitään aivan yhtä ahdistusta tuottavaa tai innostavaa kuin löytää täydellinen puku hienompaa kuvasi. Ja aivan kuten viime vuodenaikoina olemme etsimässä Ashley Grahamin mallistoa uimapukujen jälleenmyyjineen Swimsuits For Allin johdolla.

VIDEO: Ashley Graham x uimapuvut koko kesän 2018 ajaksi

 

Ja kerromme teille, että kesän 2018 kokoelma ei petä. Graham, jonka tappajaiset käyrät olivat äskettäin esillä Sports Illustrated: Uimapuku Edition, tietää yhden tai kaksi asiaa etsimisestä (ja tunteesta) parhaimmassasi näissä pienissä puvissa. Tällä kaudella Graham tapasi todellisen elämänkokemuksen kapselistaan, nimeltään “Paparazziin voima. “

RELATED: 11 Uimapuvut, jotka ovat seksikäs ilman näytettävää vatsaasi

“Kun kuvaat tämän kampanjan Miamissa, paparazzi alkoi seurata meitä ja ottaa kuvia”, Graham kertoo InStyle.com:sta. “Katsokaa valokuvistaan ​​herättänyt ajatuksen”, miksi et käyttäisi valokuviani kampanjakuvina? Nämä raaka-aineet ja muokkaamattomat kuvat muistuttavat naisille, että he ovat “virheettömiä” itsenäisesti ja että heillä on jo täydellinen rantanruskea! “Graham jatkaa:” Tietenkin on pöyristyttävää tietää, että paparazzi on saattanut tarttua kuvaamattomaan kuvaan, mutta muistutan itselleni, että aito on kaunis, eikä minulla ole mitään piiloutua ruumiilleni, koska tiedän, että se muuttaa ihmisten elämää. “

RELATED: GabiFresh ja uimapuvut kaikille haluavat sinusta tuntuvan voiman tämän kesän aikana

Joten mitä voimme odottaa tällä kaudella, sartorially? Graham on meidät kattaa meidät kaikki olennaiset: älykkäät kappaleet, seksikkäät leikkaukset, tuoreet kaula-aukot, tähtien bikinit … on varmasti jotain jokaiselle naiselle. Graham rakastaa kaikki hänen kappaleensa luonnollisesti, mutta hänellä on läheinen ja kallis, “Roaring” uimapuku, joka koko kokoelman tavoin inspiroi 1920-luvun art deco aikakaudella.

Selaa alaspäin ja tarkista, mitä investoimme tänä kesänä. Sitten, päätä swimsuitsforall.com ostamaan koko 9-kertainen kokoelma, saatavilla koot 4-22 ja hinnoiteltu $ 102 – 120 dollaria.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 89 = 96

map