Katso Gwen Stefanin 10 mielenkiintoisinta ulkonäöstä

Tyylissä March 2017 HER Gwen Stefani Best Looks - Lead
Getty; Chris Polk / FilmMagic; Trae Patton / NBC / Getty; Frank Micelotta / Getty; John Shearer / AP

Jennifer Ferrise

17. helmikuuta 2017 klo 15:00

Sanotaan, että Gwen Stefani haluaa kokeilla hänen ulkoasunsa on hieman epämääräinen.

Kun tapasimme ensimmäisen kerran tähti 90-luvulla, hän oli No Doubt: n laulaja ja epävirallinen kuningatar punk-rockista, taisteluosista ja sadonkorvista. Sitten esiintyi Harajuku-vaikutteita, jotka alkoivat vuonna 2004, jolloin hän julkaisi ensimmäisen soololevynsä, Rakkaus. Enkeli. Musiikkia. Vauva. Muita vaiheita, joita seurasi vanha Hollywoodin glamour à la Jean Harlow ja Marilyn Monroe moderniin äiti on-the-go, rahti housut ja lentoliikenteen mukana.

Nykyään Stefani omaksuu pehmeämmän puolensa Marchesan ja Yanina Couturen lakaisevilla siluetteilla ja vaahtomuovisilla tulle-luomuksilla. Ehkä sillä on jotain tekemistä ihmisen kanssa elämässään (mitä, Blake!). Kummassakin tapauksessa emme luule, että hän ei ole koskaan näyttänyt paremmalta.

“Gwen aina pukeutuu siihen, miten hän tuntee ja juuri nyt hän on varmasti tunne enemmän girly”, sanoo Mariel Haenn, joka yhdessä Rob Zangardin tyylit Stefani. “Se on vain hänen mielialansa, mutta hänen ulkoasunsa on aina jatkuvasti muuttumassa. Takaisin, kun hän oli No Doubtin kanssa, hän piti tomboy-kierroksesta, mutta nyt hän rakastaa suurta, romanttista tyynyä. naisellisuutta menettämättä tätä reunaa. “

Koska Stefani on myös itse suunnittelija, Haenn sanoo, että riskinotto punaisella matolla tulee luonnollisemmin hänelle. “Hänellä on silmällä mielenkiintoisia leikkauksia ja tulosteita sekä kaunista käsityötä. Emme koskaan tiedä mitä hän päätyy – ja se on puoli hauskaa.”

Katso Stefanin 10 parasta ulkonäköä.

RELATED: Gwen Stefani lanseeraa kaksi silmälasien kokoelmaa hänen nimikkeistään maailmanlaajuiselle maailmanvallalle

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 15 = 18

map