Kate Hudsonin Fabletics lanseerasi toisen rintasyöpätietoisuuden kapselin kokoelman

Kate Hudson Fabletics Lead
Kohteliaisuus

Brandi Fowler

25. syyskuuta 2017 klo 19.15

Kate Hudson ottaa jälleen kerran vastaan ​​rintasyövän torjunnassa.

Marshall tähti liittyi Amerikan muotisuunnitelman rintasyöpäkampanjan neuvoston muotisuunnittelijoiden kanssa toisena vuonna peräkkäin FTBC-merkkisen Fabletics-kapseleiden kokoelman käynnistämiseen lokakuun aikana rintasyöpätietoisuuden aikana.

Kokoelmassa on kolme kaksikomponenttia athleisure-ulkonäköä, jotka on suunniteltu allekirjoituksille FTBC-väreissä ja swirly-malleissa. Mukana on myös urheilullinen rintaliivit ja vyötärönauha, urheilullinen rintaliivit ja capri-housut sekä säiliö, jossa on legging.

“Olen todella kunnia, että minua on pyydetty lähettämään toisen vuosineljännekseksi muotitavoille rintasyöpä”, Hudson sanoi lausunnossaan. “Jatkuvan tuen tukeminen ennakoivasti on niin tärkeä minulle – ja niin monille muille ihmisille, joilla on ollut henkilökohtainen kokemus rintasyöpään sairastuneen kaverin tai perheenjäsenen kanssa. Olemme tehneet suuria edistysaskeleita, mutta toivon, että kollegamme voimme edelleen levittää tietoisuutta ja tuottaa perustavaa laatua olevaa tutkimusta, jonka avulla edistymme lähetystyöhön rintasyövän lopettamiseksi ikuisesti. “

VIDEO: Kate Hudson ja hänen poikansa näyttävät vastaavan Buzz-leikkauksia

CFD: n puheenjohtaja ja toimitusjohtaja Steven Kolb sanoivat, että se oli ei-aivotonta tekemään sitä uudestaan. “Meidän avajaiset” Fashion Target Breast Cancer “-kampanja yhteistyössä Fableticsin kanssa oli niin menestyksekästä, että me kaikki päätimme uudistaa ponnistelun tästä tärkeästä syystä”, hän sanoi. “Olemme innoissamme, että Kate Hudson suostui palaamaan suurlähettiläänä, sillä terveyttä, kuntoa ja hyväntekeväisyyttä koskevat arvot ovat Kate ja Fableticsin mukaisia.”

RELATED: Kate Hudsonin poika syytti häntä kouristelemasta tyyliään New Buzz Cutilla

Kokoelma on ostettavissa kahdeksasta maasta ja saatavilla Fabletics.com-sivustolla sekä 22 Fabletics-myymälässä valtakunnallisesti. Myynnistä saadut tuotot hyötyvät suoraan FTBC Globalista.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 7

map