Käsittele itseäsi 15 koruosalla Teeny-Tiny Diamondsilla

Pikkuruinen Diamonds Jewelry - Lead 2016
Getty

Taylor Davies

22. kesäkuuta 2016 @ 13:00

Se ei ollut liian kauan sitten, että ainoa paikka, josta löydät pavé-timantteja, oli häät- tai sitouttamisbändillä. Ehkä siksi, että nyt on enemmän yksittäisiä naisia ​​maailmassa kuin koskaan ennen tai ehkä siksi, että koruompelukset ovat ymmärtäneet, että lähes kaikki korut näyttävät paremmilta timanteilla, nämä pienet hienot kivet (ja niiden kohtuuhintaiset tulkinnat, kuten kristalli ja kuutioinen zirkonia) koristele kaikkea hihansuista lanka-ohut ketju korvakorut on-suuntaan chokers.

Taiteen ylellisyydestä muotoilijat, kuten Repossi ja Hirotaka, luovat häikäisevän blinged-out -malleja hieno metalleja ja kymmeniä pieniä timantteja, ja tuloksena on ylellisyysarvoltaan houkuttelevia kappaleita, jotka näyttävät jotain joka päivä. Nykyaikaiset tuotemerkit, mukaan lukien Jennifer Meyer, Wwake ja Brooklyn-suosikki Catbird, ovat meille houkuttelevia ketjuja, herkkiä nilkkareita (kyllä, he ovat taas!) Ja melko pinoavia renkaita – sellaisia ​​koruja, jotka vain keräävät kerrostumista ja sekoitetaan muiden hienojen kappaleiden kanssa.

Olitpa markkinoilla parin makean mini-rengasrenkaan korvilla tai viileä chokerilla, joka muuttaa päivittäisten korusekoittesi tai todella valmis #treatyoselfille (olemme hieman pakkomielle Repossin 12.950 dollarin korvahihnalla), meillä on pieni timanttikiinnitys.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 − = 15

map