Kaikki suosikkihahmosi vievät tätä mallimerkkiä jälleen

julkkikset in Madewell - Lead
Josiah Kamau / Getty Images

Alexis Bennett

Elo 09, 2018 @ 11:00 am
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Suunnittele tämä, suunnittelija, joka ei ole päivä, joka kulkee ilman viihdyttävää näyttävää näyttävää kiitotietä. Mutta aina silloin tällöin heillä on tauko ja rock joitain kohtuuhintaisia ​​kappaleita, joita myös “normals” voi käyttää. 

Viime aikoina Madewell on tuotemerkki, joka pysyy koko tutkansa, erityisesti Taylor Swiftin. Hän on kuluttanut viileitä, rento kappaleita etiketistä yli kolme kertaa tänä kesänä. Ja hän ei näytä mitään merkkejä hidastumisesta. Pakkomielle on järkevää, koska Madewellilla on kaikki mitä tarvitset, jotta voit yhdistää tyylikkään rento-asun, lataamatta sitä luottokorttia.

Pehmeästä T-paitasta kuvioitaviin shortseihin, tutustu lisää kuuluisimpiin Madewell-malleihinsa, ja saat kätesi heidän tarkkojen kappaleidensa päälle samalla kun voit.

VIDEO: Katso Taylor Swiftin Red Carpet Comeback -tapahtuma Billboard Music Awards -palkinnossa

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

13 + = 15

map