Julkkikset eivät voi pysäyttää tätä Up-and-Coming-tarraa punaisella matolla

TK
Hollywood To You / Star Max

Lashauna Williams

30. toukokuuta 2017 klo 19.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Sisustus, pitsi ja sametti, oh my! Katsomme punaista mattoa innoituksemme erityiseen tilaisuustyyliimme, ja häät, valmistuminen ja lupauskausi meitä varten olemme löytäneet täydellisen kuuluisan tarinan. Rasika Lakoban vuonna 2012 perustettu Rasario on Hollywoodin uusin ylellinen brändi.

VIDEO: Osta 50 dollarin sandaalit Gal Gadot Wore to Ihmenainen ensi-ilta

 

Aubrey Plaza, Tracee Ellis Ross, Katy Perry ja Hailee Steinfeld ovat hämmästyneet matolle tyylikkäissä toisissa ihokarusteissa, jotka heijastavat täydellisesti valoa. Charlotte Le Bonin röyhelöinen makeis kokosi täydellisesti kasvonsa ja korosti kaulapuun. Katy Perry käytti samanlaista tyyliä, jota voit ostaa täältä. Lily Collinsin vierailu Ellen Show oli loistava osittain siksi, että hän oli täysin tyylikäs sohva pukeutunut design-talon. Janelle Monae näyttää pois tappajansa, kun hän poistuu maastoautostaan.

Moraalinen täällä on se, että huolimatta erikoisesta tilanteesta, Rasario on naiset peitetty. Voit hakea ideoita seuraavalle tapahtumalle (tai myydä käytettävissä oleviin ulkonäköihin!) Vieritä alaspäin ja näe suosikkimme.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + 2 =

map