Jessica Alba kertoo teorian 90-luvun Supermodel-inspiroidusta denim-linjasta

Tosiasiassa ei ole mitään hyvää farkkua. Tiedät parin, joka sopii sinulle niin täydellisesti se on ikään kuin ne olisi tehty vain kehollemme? Täällä osoitteessa Tyylissä, olemme oppineet olemaan koskaan aliarvioimme hyvien farkuiden voimaa. Loppujen lopuksi oli koko elokuvan franchising tehty parin, että parin, jotka ovat niin suuria, ne ovat käytännössä maagisia (hello, Matkustushousujen sisaruus).

Mutta täydellisen parin löytäminen ei ole aina helppoa – jotkut ovat liian jäykkiä, jotkut ovat liian joustavia, ja jotkut eivät juuri sovi oikeaan, ei väliä kuinka paljon sinä tahdot. Juuri tästä syystä Jessica Alba on työskennellyt denim-merkin DL1961 kanssa aivan omalla farkuillaan. Viikonloppuna Alba ja hänen läheiset ystävät, kuten Reese Witherspoon ja Rachel Zoe (edellä) juhli linjaa Revolve Social Clubissa West Hollywoodissa, ja me pysähdyimme keskustelemaan hänen kanssaan kaikista asioista.

RELATED: Jessica Alba työskentelee yhteistyössä uuden denim-linjan kanssa DL1961: lle

Kun istuimme Alban kanssa, ensimmäinen asia, jonka halusimme tietää oli, miksi hän halusi tehdä linjan DL1961: n kanssa. “Käytän paljon denimiä”, tunnusti tytär. “Minä olen Cali-tyttö, me rakastamme denimimme. Kaikki mitä on tekemisissä denimin kanssa, se on niin helppoa ja monipuolista.”

Hän jatkoi selittämään, kuinka ympäristöystävällinen DL on, mikä on yksi tärkeimmistä seikoista, jotka vetivät hänet brändiin. “He omistavat oman tuotantonsa”, hän selitti. “Monet tyyleistään ja pesuistaan ​​käyttävät jopa 50 prosenttia vähemmän vettä, ja yksi omistajista on insinööri ja luonut suodatusjärjestelmän, jonka avulla järjestelmä, joka menee takaisin järjestelmään, on erittäin puhdasta ja suodatettua. olla melko myrkyllinen, myrkyllinen prosessi, he tekivät sen puhtaaksi ja he välittävät planeetasta, joten olin aluksella. “

RELATED: Nyt voit ostaa Jessica Alban ensimmäisen kokoelman DL1961: lle Revolve

Tutkittuaan farkut itse, oli ilmeistä, että mitään laatua tai muotoa ei säästetty. Kangas on erittäin pehmeä ja juuri sen verran, että he eivät aio katkaista verenkiertoa, mutta eivät myöskään aio levittää, mikä on kaksi tärkeintä osaa. Alba kertoi meille ottavansa tarkan harkintaa. Selittäessään, mitä linjan tavoite oli, hän kertoi meille, että hän halusi farkut “halata käpertyäsi ja halata kehoa oikealla tavalla ja vain olla todella imartelevaa. Tyylit ovat kaikki super-imeväisiksi riippumatta siitä, mikä kehosi tyyppi on. “

Kun 90-luvun huippumallit mieleen inspiraationsa, hän todella otti huomioon naispuolisen kehon hänen mallisssa. “Meillä on alhaisempi vyötäröinen versio, ja meillä on myös korkeammat vyötäröiset tyylejä. Ja he eivät ole super-vyötäröisiä farkuita, he ovat seksikäs ja hyvä. Ja sitten, miten sijoitin taskut, he eivät “Älä tee pöytänne liian suuria, ne näyttävät oikealta, ja ryntäsin reidet niin, että se melkein antaa sinulle hissin kärsivällesi ja rintakehänne reissasi.” Mutta eivät kuitenkaan ole epämukavia. 

18-kertainen kokoelma julkaistiin elokuussa, ja se on saatavana osoitteesta DL1961.com sekä jälleenmyyjät kuten Revolve, Nordstrom ja Shopbop.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 20 = 25

map