J.Lo, Kendall ja Taylor ovat hulluja näiden Plaid-paidat – tässä on mistä ostaa ne

pleedi Shirts - LEAD
Alo Ceballos / GC-kuvat; Christopher Peterson / Splash News; Gardiner Anderson / Bauer-Griffin
Andrea Cheng
(Teksti)

ja Marina Budarina-Sánchez
(Research)

22.10.2016 klo 17:00

Fall fashion fact: Pudotus lämpötiloissa takaa ruudullisuuden esiintyvyyden nousun. Tämä käänteinen suhde on yksi niistä kausittaisista merkkituotteista, kuten lehtien vaihtuvista väreistä tai mainostetuista PSL: iden saapumisesta lähimpään Starbucksiin. Ja kuuluisan julkkis on tietenkin jo otettu huomioon, integroimalla monivuotinen suosikki painatukseksi off-duty-univormuihin ja muotoilemalla sen henkilökohtaiseen M.O.

Jennifer Lopez antoi hänelle kuuluisan “Jenny of the block” -pyöräytyksestä repäisytyneisiin farkuihin ja valkoisiin potkuihin, kun taas Taylor Swift muokkasi hänen rennon paitaansa sopivaksi hänen preppy-chic-esteettistään mustilla skinnien ja Gucci-mopojen kanssa. Ei oikeastaan ​​kumpaakaan? Ehkäpä teet enemmän Kendall Jennerin supermallin kanssa tai sujuu kohti Jessica Alba -mallin liikemiesherkkyyttä. Riippumatta, voit ostoksia kaikki niiden villisti monipuolinen ulkonäkö. Teimme etsintätyömme, löysimme tarkat kappaleet ja shopped niitä alla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

41 + = 47

map