J. Crew Bridal tekee lyhyet kevät 2015! Katso “Beach-aiheinen” -mallisto

J. Crew Bridal Spring 2015
Kohteliaisuus

Andrea Cheng

31. tammikuuta 2015 klo 17.30

J. Crew on palannut pitkälle edeltävästä luettelopäivästäan, joka ulottuu kauas kauppakeskuksen seinien yli. Nykyään brändi on vaivaton tyylikäs muotoilu, joka tuottaa rentoa viileää ulkoasua, joka puhuu nykypäivän tytölle. Joten on järkevää, että J. Crew morsiolla olisi samanlainen esteettisyys.

RELATED: Tässä on miksi J. Crew: n viimeiset häämekot ovat paljon kiivaita Cookie-Cutter-morsiudesta

J. Crew’n häätasujen johtaja Molly Schaul on brändin morsiusviivan taustalla oleva nero, ja hän tekee tehtävänsä palvella nykypäivän morsiamessa (tai hänen sanoissaan “anti-morsian”) kanssa odottamattomat luomukset. Viime vuonna J. Crew rikkoi maata leikkisällä cami-ja-hame erottaa ja yksi uskomattoman uusi eyelash pitsi jumpsuit. Ja keväällä 2015 Schaul on tehnyt sen uudestaan ​​- morsiuspuvut.

“Monet modernit morsiot etsivät aina jotain, joka antaa heille mahdollisuuden riskiin ja olla hääjuhliaan ainutlaatuisia, mutta pitävät silti ajoittamattoman esteettisen, joten he tulevat onnellisiksi katselemaan valokuviaan 20 vuodessa”, Schaul kertoo Tyylissä. “Shortsit ovat täydellinen vaihtoehto rannalle häät, mutta tarjoavat myös todella ainutlaatuisen mahdollisuuden olla rohkeita rennossa ympäristössä.”

RELATED: Kate Middle ja J. Crew? Onko tämä kaunis ystävyyden alku?

Beach (tai kohde) teema oli lähtökohta ja ensisijainen painopiste kokoelma, motiiveja innoittamana hawaiian florals ja uusi morsiamen erottaa, että sekoitus helppoa ja eleganssia, kuten viljakasvien kanssa sopiva hame tai kerroksinen lattia-laidun numero.

“Morsialaiset ovat niin rohkeampia ja leikkimielisiä heidän kaikkien tänä päivänä tekemissään hääjuhlilla”, Schaul kertoo. “Se on aina ollut unelmani saada kokoelma, jossa morsiamulla on vapaus sekoittaa ja sovittaa erillisiä kappaleita, jotka todella ilmaisevat omaa persoonallisuuttaan.”

Katso itsestäsi – nykyaikaisista paloista perinteisemmille vaatteille, katsokaa koko J. Crew kevät 2015 morsiusmallisto eteenpäin.

KUVAT: J. Crew’s Spring 2015 morsiamen kokoelma

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

34 − = 33

map