Ikuisesti 21 vain kaatui prettiest morsiusneito mekot 78 dollaria

Ikuisesti 21 Pretty by Rory
Kohteliaisuus

Alexis Bennett

8. toukokuuta 2017 klo 11.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Yksi suurimmista häät häviäjiä on se, että useimmat bridesmaids jumissa kuluttaa koko lotta rahaa mekko, että he eivät koskaan käytä uudelleen. Mutta Forever 21 aikoo lopettaa hulluuden uudella morsiusmallistollaan. Nopea muotimyynti liittyi Ratiini Laurie, high-end suunnittelija, joka pukeutui Behati Prinsloo n bridesmaids, ja yhdessä he ovat luoneet Pretty by Rory kokoelma. Se on kapseli romanttisista morsiuspuvuista, joita jokainen tyttö haluaa käyttää uudestaan ​​ja uudestaan.

Videohaastattelussa Laurie selittää: “Se on täydellinen, koska voit käyttää sitä brunssiin tai häät.” Ja hän on oikeassa. On niin monia tapoja käyttää monikäyttöisiä mekkoja, kuten metalliset korkokengät tai melko liukumäet. Ja mikä vieläkin on parempi: naiselliset mallit näyttävät hämmästyttäviltä niin monenlaisia ​​naisia. “Meillä on erilaisia ​​ihonvärejä ja kehon tyyppejä, ja halusin kaikkien laittaa ne päälle ja tuntea olonsa mukavaksi, kun he käyttävät niitä”, Laurie lisää.

VIDEO: 21 morsiamen mekkoja voit todella uudelleen

 

Ja pastelli- ja kukka-tulosteiden leningit antavat runsaasti tilaa pilkkoutua bachelorette-puolueelle, koska hinnat ovat vain 68-78 dollaria. Voit ostaa kaikki upeat kappaleet juuri nyt Yhdysvalloissa. Forever 21 myymälää tai Forever21.com kautta meidän Roundup alla.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

20 − 10 =

map