Hunter McGrady vain käynnisti Plus-Size-uimakokonaisuuden, joka sinua syövät koko kesän

metsästäjä mcgrady red bikini
Kohteliaisuus

Lashauna Williams

28. toukokuuta 2018 klo 9.00

Uimapuku kausi on täydessä vauhdissa. Ja jos olet jotain meistä, etsit täydellistä sopivaa pukua. Paitsi että etsit uutta tuoretta erityistä pukua. Tämä kausi, jos tuore on se mitä haluat, se on mitä aiot saada! Curvy malli Hunter McGrady on yhdistänyt lontoolaisen tuotemerkin Playful Promisesin saadakseen meidät kauniisti kurattuun kapseliin, joka varmasti päästää sinut kesällä tyylikkäästi.

Kuka parempi kuin McGardy pukeutumaan meihin parhaimmissakin pukuissa? Loppujen lopuksi hän on a Urheilu kuvitettu uimapuku malli! Tämä tarkoittaa sitä, että tyttö osaa täydellisesti rockin bikinit ja tietää, mitä puuttuu markkinoilta. “En nähnyt uimapukuja, jotka todella käsittävät joka nainen. Tämä kokoelma on hauska, seksikäs, leikkisä ja kaunis, joka sopii kaikille “, sanoo McGrady.” Keskityimme sovitukseen, tukeen ja tietenkin upeisiin tyyleihin! “

RELATED: Curve-teollisuus kukoistaa ja tekee valtavan vaikutuksen muotia

Kesä on aika rentoutua ja nauttia auringosta auringossa, mutta naisilla, joskus voimme olla niin kovaa kehossamme. McGrady haluaa naisille, että ne tuntuvat kauniilta uimapukuilta, mutta voimaa. “Tiedät, että olemme vain epämiellyttäviä uimassa, koska yhteiskunta on tehnyt meidät uskomaan, että meidän pitäisi olla. Muut kärsivät silmänräpäyksessä tai selluliitista tai rullasta, mutta todella, kun katsot ympärillämme, meillä kaikilla on jotain. omaksua tämä ja rakentaa kamaasi “, McGrady sanoo.

Voimme odottaa 10 hämmästyttävää puvusta, jotka ovat hinnoiteltuja alle 75 dollaria, mikä on melkein ennennäkemätöntä laadukasta uintia varten. “Halusin, että tämä olisi kaikkien saatavilla, joten se on hintatietoinen”, McGrady sanoo. “En voi seistä, kun näen jotain kaunista ja se on out-the-charts kallista. Halusin myös, että ihmiset voisivat saada pari sopia kesällä, jotta he voivat vaihtaa ne pois.”

SAMANKALTAISET RuPaul’s Drag Race Voittaja Violet Chachki -mallit uuden leikkisä lupauksen alusvaatekampanjaan

Jokainen kappale kestää koot 12-20 ja 38-42C-F langallisissa tyyleissä. Joten jos olet markkinoilla jotain uutta, luota supermalli, aktivisti ja nyt uimapuku suunnittelija joka tietää tappaja tyyli. “Inspiraationi tästä kokoelmasta oli, uskallan sanoa minulle! Halusin luoda jotain, jota olen aina halunnut”, McGrady sanoo. “Minulla ei koskaan ollut uimapukua, jota rakastin, joten minun piti tehdä se itse.”

VIDEO: Julkkikset bikiniksessä

 

Osta suosikkikappaleesi alla, sitten pääset osoitteeseen playfulpromises.com ostossasi koko kokoelma.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map