HSN: n Wonder Woman -kokoelma on kaikki tyylin superhero, joka voisi haluta

TK
© Warner Bros / Courtesy Everett-kokoelma

Christine Whitney

26. toukokuuta 2017 klo 8.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Uusi live-action Ihmenainen elokuva, jonka pääosassa on Israelin pommi Gal Gadot, osuu teattereihin kesäkuun 2. päivänä, ja emme voi odottaa. Onneksi HSN ja Warner Bros. ovat antaneet meille tilaisuuden tuulettelemaan etukäteen ensi-iltansa, erikoisjulkaisu Wonder Woman -malliston ja kauneusruokien kokoelman. 

Empowerment on pelin nimi: Wonder Woman: Modern Wonder -mallisto, jossa on yksinomaan naispuolisten suunnittelijoiden tekemät naistenvaatteet ja tarvikkeet. Ja tietenkin he kaikki ottivat vihjeitään nimitetystä koomisesta. 

Odottavat sankaritarikuvion muotimaailman tulkintaa, joka on tehty Project Gravitas -blazer -versiosta, Vida-hauskuudesta ja kovaa teestä, RJ Grazianon hihansuista sekä Betsey Johnsonin lisävarusteista ja Benefitin kauneudenhoitotuotteista oh-so-Wonder- Nainen paletti. Supersankari varmasti hyväksyisi. 

 

Miten voitte käyttää valtaansa, voit kysyä? Kaikki edellä mainitut ja muut ovat saatavilla osoitteessa hsn.com. 

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 2 =

map