Hottest uimapuvut koot 14 ja ylös, että voit ostaa juuri nyt

TK
Kohteliaisuus

Alexis Bennett

17. huhtikuuta 2017 klo 14.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

On usein vaikeaa löytää tyylikäs uimapuku, joka sopii kehoon. Ja kun on kyse laajennetuista kokoluokista, olet todennäköisesti joutunut näkemään enemmän kuin muutamia haureellisia tai unflattering vaihtoehtoja. Sinun ei kuitenkaan tarvitse uhrata tyyliä oikean kokoiseksi seuraavalle retkelle rannalle.

Olemme etsineet korkeita ja matalia tyylikkäitä uimapukuja, jotka ovat vain tylsää. Ja löydimme joukon standout-malleja, jotka voivat tehdä kaikenkokoisista naisista tuntuvaa ja upeaa näkemystä uima-altaassa. Jotkut kuumimmista uimapukuista koot 14 ja ylös sisältävät trendikkäitä siluetteja, rohkeita leikkauksia ja kauniita tulosteita, jotka eivät juustoinen. Joten valmistaudu seuraavaan bikinit Instagramsi ostokseen ostamalla kuumimmat uimapuku-tyylit alla.

VIDEO: Ashley Grahamin uimapuku

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 2 = 5

map