Hottest Fall Shoe Silhouette Wear Right Now: Strappy kengät

081914-strappy-selin-lyijy-594.jpg
Greg Marino

Alexandra DeRosa

16. syyskuuta 2014 klo 9:32

Strappy kenkä on täydellinen lisävaruste siirtymäkauden sää, joka juuri sitä, mitä meille New Yorkers kokevat juuri nyt. Kun kylmä ilma liikkuu sisään, sanomme hyvästit rakastetuille miellyttäville sandaaleille ja vaihdamme heidät lämpimiin, strukturoituihin saappaisiin. Mutta ennen kuin me kaikki sitoudumme boot-wear-päiviin (tiedät, päivät, jotka päättyvät antamalla enemmän kuin muutamia minuutteja vetääksesi saappaasi pois häikäilemättä hyppäämällä huoneesi ympärille), esitämme sinut suosikkikappaleesi siluettikseemme: strappy kenkä.

Suljettu tai avoin varvas, tämä tyyli on yhtä monipuolinen kuin se saa. Se voi pukeutua yksinkertaisin ilmeesi ja Lisää toimisto-sopiva reunus työvaatteeseen. Tervetuloa tyyliin vaatekaappiisi etsiä paria sävyväriin tai “uusiin neutraaleihin”, kuten viininpunainen ja eläinpainatus. Jos etsit lisää lämpöä tai jos haluat ottaa nämä tyylejä hyvin talveksi, liitä ne yhteen sukkana tai tiukasti. Sen sijaan, että yritit yhdistää molemmat yhteen, etsi teksturoitu sukka tai sileä lisäkysymys. Jos päätät pelata väreillä, etsi tyylisiä samanvärisiä perheitä hiuksenhieno, yhteenlaskettu ulkoasu.

Voit ostaa 13 hihnaa hyvää kenkiä sopivaksi syksyyn klikkaamalla galleriaa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

40 + = 50

map