Gucciin sateenkaaren korujen kauneimmat kappaleet Osta heti

TK
MIGUEL MEDINA / AFP / Getty Kuvat

Elana Zajdman

16.10.2017 klo 19:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kiitos osittain Guccin luovan ohjaajan Alessandro Michelle, meillä on sateenkaaren koruja mielen eturintamassa. Suunnittelija on hämmästynyt monivärisistä kiveistä kauden aiemmin, mutta brändin kevään 2018 mallisto esitteli surmansa sateenkaaribijouxia ja tällä kertaa heidät on yhdistetty helmiin.

VIDEO: Raha: Gucci Slide Splurge: maksa luottokorteilla tai debitilla?

Vaikka myöntäisimme, että tämä on rohkea ulkoasu ja se ei ehkä toimi kaikissa tilanteissa, olemme tyytyväisiä voivamme sanoa, että löysimme useita kappaletta, jotka ovat nyt saatavana suunnittelijalta, emmekä voi odottaa kaataa niitä. Selaa alla nähdäksesi kappaletta, joita voit kirjaimellisesti käyttää heti kerrallaan, ja jos se on liian rohkea sinulle, yritä yllään yksi kerrallaan. Yksi asia varmasti, palat varmasti hymyilevät kasvoillesi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 + = 56

map