Fitbit saa Coolest-päivityksen, Vera Wangin ansiosta

Toisaalta suunnittelija Vera Wang on luoja kauneimmista hääpukujen takana, joita voitte kuvitella – tyttö-unelmien tavaraa. Toisaalta hän on jäähdyttimen valmistaja, jossa on valmiita vaatteita, jotka ovat samanaikaisesti pimeitä ja röyhkeitä, sekä molemmissa asenteissa ennennäkemättömän kovaa (muistaa hänen “You bug me” tee?) Ja toisinaan kulumiskyky (ajattele: ylimitoitetut mittasuhteet ja liian pitkät hihat).

Viimeisimmässä muotoiluprojektissaan Wang on ottanut tämän sitkeyden ja ohjannut sen uuteen luokkaan: kuntolaitteiden seurantaan. Hän on tehnyt yhteistyötä Fitbitin kanssa käynnistääkseen kolme ranneketta, jotka tuovat viileän tytön reunan step-and-sleep-valvontalaitteeseen (erityisesti Alta-seurantaan). Wang on korvannut Fitbitin vakiokengasbändin, jossa on karkeita hopeaketjuja yhdellä nauhalla kahdella kääreellä nahalla toisella ja kolmasosalla, joka sisältää elementtejä molemmista: hopeiset linkit ja musta nahka. 

Paras osa? Yksinkertaisesti Vera Vera Wang x Fitbit-bändejä on saatavilla tänään alkaen 80 dollaria kohden kohls.comilla (Fitbit Alta -seurantalaite myydään erikseen). Pidä vierityksiä nähdäksesi ja ostaaksesi hänen uusia kuvioita.

RELATED: Julkinen koulu ja Fitbit tekevät yhteistyötä uusien mallien kanssa

Vera Wang/Fit Bit - Embed 3
Kohteliaisuus

Yksinkertaisesti Vera Vera Wang x Fitbit hopeaketju, 80 dollaria; kohls.com

Vera Wang/Fit Bit - Embed 2
Kohteliaisuus

Yksinkertaisesti Vera Vera Wang x Fitbit nahkaranneke, 80 dollaria; kohls.com

Vera Wang/Fit Bit - Embed 1
Kohteliaisuus

Yksinkertaisesti Vera Vera Wang x Fitbit hopea-ja-nahka rannekoru, 80 dollaria; kohls.com

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 23 = 31

map