Fall for Flares kanssa näiden 6 Celeb-Loved parit

TK
Vince Flores / startraksphoto.com; INI / FameFlyNet; AKM-GSI; LaughingWifen kirjonta
Alison Syrett Cleary
(teksti)

ja Marina Budarina-Sánchez
(Raportointi)

27. huhtikuuta 2017 klo 10.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Cady Heronista iho-tiheässä henleyssä Yksinkertainen elämä-aikakausi Paris Hilton on Kitson-juoksu, siellä on joitakin iffy aikaisin aughts viittaukset liimahäkki farkut. Se ei saisi estää sinua! Olisit yllättynyt siitä, miten moderni siluetti voi tuntea, kun se on erotettu menneisyytensä (yskä, muoviset flip-flops ja Juicy Couture hupparit, yskä).

Esimerkki? Viimeiset 6 julkkikset kaventavat kullanväriset pohjat, jotka kaikki näyttävät täysin viileiltä, ​​nykyisiltä, ​​eikä mitään kuin keskimmäisen koulun idoleja (okei, teknisesti Hilary “Lizzie McGuire” Duff ei, mutta tiedät mitä tarkoitamme). Kuten tavallista, meidän intrepid-toimittajat ovat tehneet asianmukaisen huolellisuuden jokaiselle yhtyeenä – selaa alaspäin ostettavaksi kaikki nyt.

VIDEO: 5 hetkiä Toivomme, että “keskimäärin tytöt” tekevät soittimesta

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 40 = 47

map