Eyebobs vie reseptilasit ovelle

TK
Kohteliaisuus

Lashauna Williams

29. syyskuuta 2017 klo 21.30

Niille, jotka käyttävät päivittäin optisia lasitekoja, tiedämme, kuinka tärkeää on pari, joka heijastaa henkilökohtaista tyyliäsi. Tietenkin, lasit ovat toimivia, mutta ne näkyvät näkyvästi kasvoillasi, joten olemme varmoja, että haluat jotain lisätä hieman pizazzia!

VIDEO: Purrfect Cat-Eye aurinkolasit

Eyebobs, e-tailer, joka on sitoutunut pukeutumaan silmiisi upeimmissa lasissa, lisää nyt välttämättömyyttä, jota olemme odottaneet: reseptit! Aikaisemmin lasit olivat käytettävissä vain lukemiseen. Nyt he ovat helpottaneet elämää luomalla nopean yhden luukun. Lähetä vain päivitetty resepti, valitse kehykset ja tilaa uusi silmälasien lähetys suoraan ovelle.

RELATED: Täydellinen Star-Inspired lasit sinulle

Ymmärrämme, että saatat olla hieman huolissasi verkkokaupan ostamisesta verkossa. Saatat ajatella: Kuinka tiedän, että ne näyttävät hyviltä minulta, vai onko tämä väri pestä minut pois? Uuden tarjouksen lisäksi yhtiö käynnistää uudistetun verkkosivuston, joka sisältää virtuaalisen kokeilutyökalun ja 360 asteen valokuvauksen! Tarvitset vain tietokoneen, jossa on kamera.

Jokainen runko, mukaan lukien resepti, on hinnoiteltu $ 199 ja Eyebobsin varastossa on yli 100 erilaista sävyä ja tyyliä. Tutustu joitain suosikkeihimme ja osta koko kokoelma eyebobs.com -sivustolta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

48 − = 47

map