Exclusive: Sold-Out-korvakorut, joissa on 500 henkilöä, ovat takana

Alennus Dropcap

Jos olet ollut houkuttelevalla täydellä parilla rengaskorvakoruilla, olette onnea. Baublebarin Tassiana Hoop korvakorut ovat vihdoin takaisin. Jos et ole vielä kuullut näistä suosituista vauvoista vielä, sinun pitäisi tietää, että 500 innostuneita ostajat ovat allekirjoittaneet käsiinsä viimeisen pudotuksen aikana ja ne ovat täysin loppuneet kahden tunnin kuluessa. Mutta jos liikut nopeasti, voit saada kätesi niille heti klikkaamalla InStyle n salainen linkki täällä.

Miksi kaikki niin pakkomielle? Katso vain heitä. Avoimen kehän muotoilu ei ole liian suuri, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että he kiinnittävät korvasi. Mutta ne eivät myöskään ole liian pieniä, joten he varmasti tuovat tonnia kohteliaisuuksia.

VIDEO: 30 rengasta 60 sekunnissa

 

Tutustu tarkemmin, ja huomaat, että kaksiväriset vanteet ovat kultaisen sävyn viimeistelyä, joka on sekoitettu norsunluun, laivaston tai kilpikonnan aksenttien valintaan. Ja paras osa: ne ovat vain 36 dollaria. Mene eteenpäin ja ota käsiisi pari ennen kuin on liian myöhäistä.

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map