Everlanen uusin kokoelma muistuttaa meitä siitä, että olemme kaikki inhimillisiä

Everlane Human Rights Line - LEAD
Kohteliaisuus

Andrea Cheng

18. tammikuuta 2017 klo 10.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Everlane on esteettinen niin monissa sanoissa: minimalistiset, yksinkertaiset perusteet, nykyajan viileä ja moderni. Brändi ylpeilee 1) radikaalia läpinäkyvyyttä vaatekappaleiden valmistuksessa ja 2) keskeisten vaatekappaleiden tuottamiseen, joissa on vyötärönauhoja ja trendikästä (mutta ei liian trendikästä) leikkausta. Mutta sen viimeisimmän julkaisun myötä brändi on ottanut toisenlaisen lähestymistavan – lähettämällä rohkean, in-your-face -viestin: Olet ihminen, olen ihminen, olemme kaikki inhimillisiä, joten olkaamme ihmisiä yhdessä.

100%: n ihmisjoukko saapuu yhteiskunnallisten levottomuuksien, poliittisten jännitteiden ja yhden kiistanalaisen vaalien jälkeen, jotka tuovat esiin sen, miten jako kansakunta todellakin on. “Se on totta: emme aina ole samaa mieltä, eri politiikkaa, eri painopistealueita, mutta se ei tarkoita sitä, että meidän on jaettava, tänä vuonna juhlimme olevansa 100-prosenttisesti ihminen”, kertoo kokoelman tehtävälausunto. “Mielestämme kahta asiaa on tärkeintä nyt – suojelemalla näitä oikeuksia ja muistelemalla, että olemme enemmän kuin muut.”

Tästä syystä jokaiselle 100%: lle myytävälle Human-kappaleelle (kuusi tees ja kahdeksan hameepaita mustassa, harmaassa ja valkoisessa värisävyssä, joissa on “100% ihminen”, joka on muotoiltu äänekkäästi molemmin puolin), $ 5 lahjoitetaan amerikkalaiselle Kansalaisvapauksien liiton, järjestön, joka on jo lähes 100 vuotta työskennellyt voimakkaasti puolustaakseen Yhdysvaltojen perustuslaissa taattuja kansalaisoikeuksia.

Tee make-good-ostoksesi ostoksella kokoelma (hinta $ 22 – $ 50) everlane.com-sivustolla ja sitten ylpeästi 100%: n ihmisen tee.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

43 − = 37

map