En halua käyttää uimapukuja 13 vuotta ja nyt minä mallin niitä

Muistan ensimmäisen kerran, kun menin ja otin omat uimapuvut. Olin 12 tai 13 vuotta vanha ja isoäiti vei minut vanhaan laivaan. Tämä oli ennen kuin heillä oli virallinen plus-koon osa, mutta mielestäni olin kooltaan 12 naisilla, mihin he nousivat. Valitsin uimapuku oli sininen ja se oli bikinit. Itse asiassa se oli shortsit ja bikinit top. Rakastin sitä niin paljon. Olin löytänyt uimapuku, joka sopii minulle! Tunsin hyvältä!

RELATED: Tess Holliday: Ovatko asiat muuttuvat vai muoti vain murskataan itsensä takaisin?

Olin melko itsevarmana kuin poika puberttia asti; kunnes ruumiini alkoi muuttua ja tajusin, etten näyttänyt täsmälleen samaa kuin kaikki ympärilläni. Itse ostosasi ei ollut traumaattinen. Trauma, minulle, tuli sen jälkeen, kun itse asiassa ostin asian. Tunsin hyvältä pukuhuoneessa, mutta valitettavasti tämä tunne ei kestänyt kauan. Puhun tästä kirjastani, mutta se oli viimeinen kerta kun olin bikinit, kunnes olin 24 tai 25.

tess Holliday
Tess Holliday

Se jännitys, joka alun perin tuntui, kun yllin ensimmäisen kahden kappaleen haalistunut ja pahempi, kun kasvoin vanhempani. Teini-ikäisenä minulla olisi aina uimapukuun jotain suurta, vaikka kasvoin etelässä, jossa se oli poikkeuksellisen kuuma. Haluaisin mennä vesipuistoihin perheeni kanssa ja pukeutua alushousut ja T-paita. Tunsin paljon häpeää ruumiistani tuolloin. Ja rehellisesti en ollut rasvaa. Olen rasvaa nyt, mutta kasvain, minulla oli iso tissit ja iso selkä. Minulla oli keho. Ja olin häpeä, koska kaikki ympärilläni ei näyttänyt tuolta. Halusin peittää, kunnes voisin “vahvistaa kehoni.” Ja sitten, ehkä, näytän sen pois.

Vuosien väsymisen jälkeen löysin mallinnusta ja ruumiin positiivisuutta, mikä sai minut löytämään uimapuvut, jotka sopivat ja lopulta muuttivat koko näkymän. Aloitin mallintamista kahdeksan vuotta sitten. Silloin ei ollut paljon uimapukuja pluskokoisille elimille. Nyt olen kirjaimellisesti yli 100 bikinit. No, minulla oli. Olen äskettäin päässyt eroon joukosta.

tess Holliday Swim - Embed - 1
Kimberley Gordon

Mutta vaikka voin omistaa (ja ylpeänä pukeutua) kaikkiin bikinisiin nyt, muistan vielä kuinka hermostunut olin, kun tein ensimmäisen uimalakampanjan. Se oli Alppien Butterfly Swim, uimapuku linja perustuu Venetsian Beach, Kalifornia perustettu valtuuttamaan naisia ​​kaikenkokoisia.

Oletetaan, että olet palkannut “Tess Holliday” -tapahtuman, jonka aion vain käydä setillä ja tuntuu hämmästyttävältä. Todellisuus oli päivä, jonka laukaisimme, olin juuri huomannut, että minulla oli vakava synnytyksen jälkeinen vaihe, eikä minusta tuntunut hyvältä ruumiissani. Mutta laitoin uimapuvut (jotka sopivat!) Kaikkiin hiuksiin ja meikkiin (joka tunnen ylellisyyttä), ja minä näin itseni ja ajattelin, tämä ei ole niin huono kuin luulin sen olevan.

tess Holliday Swim - Embed - 2
Kimberley Gordon

Tämä kokemus auttoi minua uudelleen kohdistamaan energian, ja voin sanoa, että olen nyt paljon parempi paikka. Sain söpöjä kuvia siitä, pidän mielestäni uudesta uimapukuyrityksestä ja suuresta ystävästä brändin perustajalle. Se oli lopulta hyvä. Mutta se on ehdottomasti vaikeaa, kun työni on näyttää ja tuntuu hyvältä siinä, mitä olen pukeutunut. Olisin valehteleva, jos sanon, että joka kerta, kun laitan uimapukuun, olen varma. Minä en.

tess Holliday Swim - Embed - 3
Kimberley Gordon

Olen pakkomielle uimapukuja nyt. Mutta se johtuu siitä, että minulla on ainutlaatuinen saatavuus niille, joita en ollut ennen ja että useimmilla naisilla ei vielä ole oikeastaan. Mallinnuksen ja ruumiin positiivisuuden löytämisen kautta näin muita vaikuttajia ja malleja, jotka omaksuvat tavan, jolla he katsoivat uimapukuja ja ajattelin, jos he voisivat tehdä sen, voin tehdä sen.

Ja kyllä, on paljon suunnittelijoita ja tuotemerkkejä, jotka ovat alkaneet palvella plus-kokoisia naisia. Mutta ymmärrän myös, kuinka onnekas olen töissäni ja sosiaalisen median ihmisten seurassa, jotta tämä saavutettavuus löytyy näistä tuotemerkeistä. Olla rehellinen: siellä on melkoisesti uimapuvut linjat siellä maailmassa, ja useimmat heistä eivät vastaa eri lajikkeiden.

tess Holliday

Tämä ei estä minua. Joskus otan tilaisuuden ja tilaan jotain. Näen juttuja, ja mallina tiedän, että se ei näytä minulta kuin verkkosivustolla olevat naiset, mutta puku saapuu ja se ei näytä etäisyydeltä tai tuntuu samalla tavoin ruumiissani . Korkealla vyötäröllä puku ei ole “korkea vyötärö”. Se on liian alhainen. Yksiosainen plus-naisille on taipumattomasti lyhyet torsot. Useat tuotemerkit eivät ota huomioon vatsamme, lantemme, pommitamme. Ja yläosat, joilla on pieni hihna takana, kuten yksi koukku? Selkävuosi menee koko sen päälle ja se näyttää siltä, ​​että bikinitupani leijailee minua.

Niin paljon kuin haluan lähettää tämän kuvan ja puhua kuinka kuuma minä näytän (��) Tiedän, että kaikki puhuvat tatuoistani ja se on hienoa, joten puhun niistä! Oikea käsi tatuoi minun rakas ystäväni @ nikkohurtado �� Ei ole ketään, joka tekee realismia, miten hän tekee ja kaappaa pienet yksityiskohdat, jotka todella tuovat tatuoinnit elämään. Hän on kuin veljeni, koska väittelemme, armeijaa, jolla on enemmän seuraajia (kukaan meistä ei todellakaan ole varovainen, mutta olemme molemmat kilpailukykyisiä) ja anna toisillene neuvoja siitä, että olet oma pääsi. Nyt pääsen elämään läpi elämän Dolly, Divine, Mae West & Miss Piggy minulle ja toivottavasti olla yhtä badass kuin heillä! Jos haluat kuulla enemmän tatuointeistani, voit lukea kirjaani! Kiitos vielä kerran Nikko, nyt lopetan käteni �� Kuka jotkut naiset innoittavat sinua? #effyourbeautystandards

Toinen viesti, jonka T E S S �� (@tessholliday) jakaa

Henkilökohtaisena mieltymyksenä en käytä kylpytuotteita henkilökohtaisesti. Kaikki uimapuvut, koska aloin käyttää niitä uudelleen, on ostettu verkossa. Olen löytänyt merkkejä, joista tiedän, että pidän, ja tilaan ne. Jotkut yritykset ovat mukavia lähettää minulle pari uimapukuja ja näen, mitkä toimivat ruumiilleni. Mutta ehkä kaksi fyysistä myymälää voin ajatella, että voin kokeilla tavaraa.

Tiedän, että kehoni ei ole standardi. Mutta on olemassa hieman enemmän ajattelua ja vastuu tehdä uimapuvut, jotka todella toimivat kehomme. Mielestäni on pelkoa. Mielestäni brändit eivät näe selkeästi, että meillä on markkinat. Ja jos he tekevät, he käyttävät vain tiettyä tyyppiä plus-mallia ja usein samaa täsmällistä naista. Se ei ole osoitus siitä, mitä suurin osa naisista Yhdysvalloissa tai maailmassa näyttää.

Se vaatii ryhmän näyttävän tämän unenomaisen �� @alpinebutterflyswim @wedreamoficecream @leahdarcymakeup @eddie_cook @flowergirllosangeles @lorephillips @olga_caro_ @ lucy.pilz @ emilie.luna ��✨��✨��✨��✨��✨��✨��✨��✨��✨

Toinen viesti, jonka T E S S �� (@tessholliday) jakaa

Tein räjähdystaulun äskettäin ja olin yksiosainen. Kävelin hiekkaa hiekkametsän torniin ja tunsin, että ihmiset katselivat minua. Ja he eivät olleet. Tämä tuuletin tuli minulle ja vannasin, että hän aikoi sanoa jotain siitä, mitä minulla oli ja hän ei. Tajusin, että se on lähes aina päähäni. Ja se on sama asia, jota kerron muille ystävilleni, eli kun lähdet rannalle, nauti siitä, että sinä olet siellä nauttien aikaa. Koska todellisuus on, joku voi nähdä sinut uimapukuun ja ajatella, kuinka mahtavaa sinä näytät, ja käsityksesi voi olla se, että näytät inhottavia. Se ei yleensä ole ihmisten käsitys. Kyllä, minulla on ollut ihmisiä nauramaan minua rannalla. Minulla on ollut ihmisiä, jotka kohtaavat minua laitureilta. Pääsen vain jättämään sen huomiotta, koska olen ohi kaiken tämän. Mutta se ei tarkoita sitä, että jotkut päivät eivät ole helpommin kuin toiset.

Minun ystäväni, joka on 40-luvun puolivälissä, otti yhteyttä minuun ja kertoi minulle, että hän ei ollut käyttänyt uimapukua käytännössä koko aikuisikään. Hän matkusti matkalle Meksikoon ja pyysi minua auttamaan häntä ostamaan puku. Annoin hänelle joitain vaihtoehtoja. Hän valitsi yhden, jota hän todella rakasti. Hän meni Meksikossa. Kaksi nuorta tyttöä keinona nauroivat ja sanoivat voivansa uskoa, että hänellä oli tällainen puku. Ystäväni viestii minulle:

“Menin vaunuun, otin kääriyteni, kun kävelin kuulin,” Oi Jumalani. En voi edes uskoa sitä. “Ja [teki] pörröisiä sikaääniä ja he olivat kaikki hilpeästi. Olin pukeutunut peittoon alareunassa. Olen heti kääntynyt ympäri ja menin takaisin minun cabana, otti peitosta ja käveli takaisin niiden takana. Lopetin heidän edessään. Taipunut kuin minä pudotin jotain ja pysyin [taivutettu] niin kauemmin kuin tarpeen. Minä nousin ylös, käänsin, hymyilin heille ja jatkoin kävelyä. “

Sinun täytyy vain mennä sinne ja löytää uimapuku, josta sinusta tuntuu hyvältä. Jos pidät paljon tukea, saat uimapuku, jossa on paljon tukea. Jos haluat jotain slinky, he tekevät siitä myös. Nyt on niin paljon vaihtoehtoja. Sinun ei tarvitse piilottaa, jos et halua. Ymmärrä, että jos ihmiset tuijottavat, ehkä se johtuu siitä, että he näyttävät hyvältä. Ja jos he ovat negatiivisia, anna heille jotain tuijottamaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map