Eloquii yhtyy ylelliseen muotisuunnittelija Falliin

Aivan kuin Eloquii kuin brändi ei ollut tarpeeksi mahtavaa itselleen, plus-kokoinen muotimyyjä on yhä tunnetuksi joistakin parhaista yhteistyöstä ikinä. Heillä oli erittäin onnistunut yhteistyö Reese Witherspoonin Draper Jamesin kanssa (ja sitten Teresan Missoni-tyylillä!). Ja nyt olemme innoissamme ilmoittamaan heidän seuraava kumppanuutensa, tällä kertaa New Yorkissa toimivan muotisuunnittelija Jason Wun kanssa.

Wu, New Yorkin muotiviikolla valmistettu katto, on pukeutunut eräisiin tämän päivän parhaisiin pukeutuneisiin naisiin, kuten Diane Kruger, Dakota Johnson, Emma Stone ja entinen First Lady, Michelle Obama, joten ei ole yllättävää, että brändi taputti hänet syksyyn 2018 kokoelma. Viiva tulee täydelliseen aikaan, sillä muotiin osallisuutta koskeva keskustelu on viime vuosina piristynyt (lopulta!). Ja Wu on innoissaan tuoda muotinsä suurempaan naisryhmään.

VIDEO: Jason Wu x ELOQUII-video

RELATED: Draper James ja Eloquii vain liimattuja Cutest Plus-kokoinen kevätkapseli

“Eloquin painopiste on suunnitella asiakkaille ensin ja arvostan heidän merkityksensä omalla tavallaan”, Wu sanoo. “Olen työskennellyt läheisessä yhteistyössä Eloquii-suunnitteluryhmän kanssa luomaan omalle asiakkaalleen kerättävän kokoelman ja toimittamaan Jason Wun talon DNA: n. Olen aina ollut omistautunut juhlistamaan naispuolista lomaketta ja odotan innolla työtäni Eloquii x Jason Wu -malliston kanssa. “(Katso yksi Wu: n kauniista palasista yllä olevassa luonnoksessa.)

RELATED: Style Influencer Katie Sturino jakao Eloquiin Chicolle, käyräystävälliseen kapseliin

Odottavat erilaisia ​​muistoja ja vaatteita, jotka yhdistävät täydellisesti Eloquin ja Jason Wun esteettiset. “Me rakastamme Jason Wun lähestymistapaa suunnitella kauniita naisten vaatteita, jotka juhlivat heidän vahvuuttaan ja aistillisuuttaan”, kertoo Eloquin luova johtaja Jodi Arnold. “Tämä kokoelma yhdistää saumattomasti Eloquilin sopivan asiantuntemuksen Jason Wun kelvollisten mallien kanssa. luoda tyylikkäitä, mutta silti kohteliaita kappaleita kokoluokissa 14-28. “

Jos olet jotain sellaista meistä, sinä ajetat tilata nämä varmasti kerättävät kappaleet tulevat pudota. Kirjaudu nyt saadaksesi yksinoikeuden päivityksiä osoitteessa eloquii.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 − = 85

map