Editor-Testattu: paras urheilu Bras on Big Busts

toimittaja Tested Sports Bras - Lead 2016
Kohteliaisuus

Jennifer Davis

12. huhtikuuta 2016 klo 17.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Olla todellinen: löytää urheilu rintaliivit, joka pitää sinun boobs paikallaan tuntematta kuin korsetti on kovaa. Koko 34D, vietin vuosien kaksinkertaistuneen keskiluokkaisiin rintaliivit. Vaikka osa tästä johtui siitä, että minun olisi pitänyt vaihtaa rintaliivit vuotta sitten (tiedän, tiedän), metsästää rintaliiveä, joka voi selviytyä pitkistä ajoista, voimakkaista spin-luokista ja korkean tauon harjoittelusta, Jiggle on tuottanut runsaasti pettymyksiä.

Kun etsin urheilullinen rintaliivit, minun ainoa kriteeri on, että työskentelyn aikana minun ei pitäisi ajatella minun rinnassa kerran. Viimeinen asia, jonka haluan, kun olen hengästynyt hengästyneenä puoliväliin burpees-kierroksella, on tuntea olonsa epämukavaksi siitä, mitä olen pukeutunut. Kaikki tämä johtaa viimeisimpään kuuden urheiluurheilun oikeudenkäyntiin. Jokainen kestää harjoitusharjoituksen paikallisessa Equinoxissa, ja vaikka kaikki olivat tyydyttäviä, jotkut olivat ylitse muiden. Vieritä alaspäin nähdäksesi ajatuksiani jokaisesta.

RELATED: 5 Tyylissä Henkilöstö paljastaa heidän suosikkiharjoituskategorioitaan

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

3 + 5 =

map