Disney ja valmentaja 1941 Launch Mickey Mouse Collection

disney x Coach 1941 Collection Lead
Kohteliaisuus

Andrea Cheng

10. kesäkuuta 2016 @ 14:30

House of Mouse sai juuri korkeatasoisen kohtelun yhdeltä Amerikan ikonimäisimmistä kulttuuriherkkuista-Coach 1941. Maaginen yhteistyö paljastettiin kahden tunnin esikatselun aikana perjantaiaamuna Coachin lippulaivamyymälässä SoHossa (nykyisin tunnetuin Happiest Place maan päällä), joka avasi yleisön heti sen jälkeen. Disney ja Coach ovat yhdessä käynnistäneet vaatteita ja lisävarusteita, jotka eivät pelkästään juhli Mickey Mousea vaan myös muistavat nahkatavaroiden 75-vuotisjuhlaa.

“Mickey Mouse on yksi aikaisimmista muistoistani amerikkalaisesta popista – hänen nostalgista viehättävyyttään, röyhkeyttä, yksilöllisyyttä ja luontaista viihdytystä viime kädessä amerikkalaiselle ikakselle”, kertoo valmentaja Creative Director Stuart Vevers. “Olen aina nähnyt Mickeyä leikkisästi kapinallisena sydämessä ja ajattoman ilon ja luovuuden symbolina. Tämä henki vahvistaa uutta nuorekkaan perspektiiviä, jota tuomme luksukseen valmentajalle.”

Se on totta – Disney-yhteistyö tosiasiallisesti heijastaa valmentaja-brändin uutta nuorekasta henkeä, henki, jota Vevers on huolellisesti vaatinut siitä lähtien, kun hän oli luova johtaja rooli kolme vuotta sitten. Leikkisä “Rocketship Intarsia” neulot hänen debyyttikokoelmissaan, pääkalloihinsa, dinosaurusaiheisiinsa ja jopa iloiseen Peanutsin kokoelmaan, jossa oli Charlie Brown ja jengi. Ja nyt kokoelma, jonka Mickey Mouse voi kutsua omaksi.

“Tämä yhteistyö tuo yhteen kaksi symbolista tuotemerkkiä tuoreissa, mutta ajaton kuvioissa, jotka juhlivat sekä Mickeyn että Coachin perintöä ja tyyliä”, kertoi Josh Silverman, Global Licensing, Disney Consumer Products ja Interactive Media. “Tämä uskomaton kokoelma on varmasti ilahduttaa muotimaailmaa ja Disney-fanit yhtä lailla. “

Disney x Coach 1941 -mallisto sisältää laajan valikoiman nahkalaukkuja, mukaan lukien rinkat, ristipussien pussit ja lompakot musta, punainen, keltainen ja valkoinen värisävy. Jotkut leimataan pieni Mickey edessä, toiset tulevat ihastuttavalla Mickey-korvalla ja kaikki ovat ihastuttavia. Vaatteissa on Mickey Mouse -bändejä, hurmaa, tees, lenkkarit, nahkatakit, nuket ja matkatavaroiden tunnisteet – pohjimmiltaan kaikki lisävarusteet, joista voit ajatella. Kokoelma on nyt saatavilla vain Coach SoHon sijainnissa N.Y.C. ja Colette Pariisissa, mutta älä huoli, viikon ajan (kesäkuun 17. päivänä), se tulee olemaan nappulaa Coach-myymälöissä ympäri maailman ja coach.com.

Selaa sitten nähdäksesi joitain suosikkeihisi Disney x Coach -kokoelmasta alla ja aloita ostoslistan laatiminen..

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

6 + = 12

map