Decipher Dress Code: Mitä käyttää jokaiseen häätyyppiin

Musta solmio, semiformal, cocktail-puku – sinä tiedät yleensä poraa hääpuvun koodeilla. Mutta näinä päivinä parit hakevat perinteitä hankkimalla luovia vaatteita. Vaikka tämä tarkoittaa, että sinulla on enemmänkin sanoa, mitä saat käyttää, se voi myös johtaa paljon pään naarmuuntumista, kun päätät mitä (ja mitä ei) käyttää. Hajottaa sen, Tyylissä koota hyvän gallerian wow-‘e häät vieras näyttää plus jakautuminen uuden etiketin nuoruutta pukeutuminen koodit perinteisestä pukea kaikki menee eräänlainen shingdig. Loppusanat Ellei sitä pyydetä, ei silti ole koskaan syytä käyttää valkoista häämää!

Frakki

Virallisin kaikista tapahtumista (kuninkaalliset pallot ja komeat illalliset), kun kutsu vaatii White Tieä, se tarkoittaa tuxedo-takki, jossa on hännät, valkoinen pique-liivi, valkoinen rusetti ja käsineet kaverille! Naisille, soita stylistiisi! Aika muodolliselle Oscar-kelvolliselle, vanha Hollywood -paidalle.

Satiini Gown
Kohteliaisuus
Monique Lhuillier
$ 3.995

OSTA NYT

Smokki

Perinteisesti Black Tie -tapahtumia järjestetään illalla ja sellaisena pidetään kutsussa. Ajattele muodollista, hyväkuntoista ja pitkä ja luxe! Vaikka jotkut modernit Black Tie -pyynnöt mahdollistavat lyhyemmän mekon, jossa on ylellinen yksityiskohdat, kuten paljet ja helminauha, on pidettävä pidempään. Herrat, tuxedo ja raikas, musta rusetti ovat tapa edetä!

Paljetti Gown
Kohteliaisuus
Rachel Zoe Collection
$ 595

OSTA NYT

Black Tie Valinnainen

Todennäköisesti iltapahtuma, mutta ei aina, Black Tie Valinnainen kutsu antaa sinulle hieman helpotusta tuxedo-osastolle – kaverit, tumma puku on myös sopiva. Naisille, pitkä mekko tai muodollinen teetä pitkin mekko toimii. Vaikka saatat olla taipuvainen käyttämään musta, voit mennä kirkkaammaksi tai rohkeammaksi niin kauan kuin et varjele morsiamia. Korosta ulkoasua rohkeilla koruilla ja korkokennoilla!

Tulppaani Hem Dress
Kohteliaisuus
Bardot
$ 149

OSTA NYT

Puolivirallinen

Aikaan tulee sanella parasta puolueettomuutta häät-vaatekaappiin. Illalla voit valita tummemman pukun ja cocktail-mekon tummalla värisävyllä ja mielenkiintoisilla tekstuureilla. Päivän ajan, hauskaa sen kanssa! Voit piristää pukeutuneen ulkoasun kirkkailla väreillä ja kankailla. Kaverit puoliksi muodolliset kutsut pukuun ja solmuun. Päivän puolihallivaippa, kaverit eivät tarvitse pitää tummia, vakavia sävyjä – vaaleanharmaa tai rusketus toimii yhtä hyvin.

Leilani Dress
Kohteliaisuus
Saylor
$ 264

OSTA NYT

Juhlava Chic

Juhlava Chic tarkoittaa väriä ja kuvioita. Syötä “juhlava” ja mene rohkeisiin, kirkkaisiin väreihin tai kukka- ja graafisiin kuvioihin. Juhla vaatii parhaita lisävarusteitasi, kuten vaikuttava pari korvakorusta tai tappajaa korkokenkiä (tai molempia!). Kavereille, sininen tuxedo-takki, jossa on mustat vyötärönauhat tai samettiväli, sanoo “Hei, olen täällä tanssimaan!”

Kukka Lace-Up Shoulder Dress
Kohteliaisuus
Muistoesine
$ 195

OSTA NYT

Beach Chic

Pukeudu parhaiten – mutta pukeutua hiekkaan! Lattiapinnoitteen huomioon ottaminen on tarkoituksenmukaisinta sanoa litteät sandaalit. (Ja tyyli ansaitsee kaksinkertaiset pisteet mukavaksi – voitko sanoa tanssia yönä?) Hyvät naiset, mene pukeutumisnäyttelyyn kevyemmillä kankailla, maxi-mekolla tai hi-low hemline -alueella ja tuo huivi tuultaisiin öihin . Ihmisten keskuudessa liinavaatteet sopivat erinomaisesti. Ellei toisin mainita, ei vaadita sitomista.

Kukka Ruffle High/Low Maxi Dress
Kohteliaisuus
Eliza J
$ 168

OSTA NYT

Fancy Farm

Maatilojen haarukkojen häät eivät ole mitään muuta kuin haavoja tällä hetkellä, joten ohita denim ja timantit ja valitse hippest näyttää. Kaverit, parin takki tai harmaa puku, jossa on takkipaita ja vetoketjut – ja rikkoa Brooklyn-fedora, joka on “Hudson Valley Chic” -tuntuma. Naisten, maxi mekko tai lyhyt kukka sifonki numero vaikuttaa. Mutta pidä sitä myös tosiasiassa – puhumme täällä olevista mahdollisista latvuskerroksista ja liikkuvista nurmikoista – kiinni kiilalla, joka antaa sinulle korkeuden miinus laukaiseva vaara.

automaattikatkaisin Printed Dress
Kohteliaisuus
Jason Wu
$ 595

OSTA NYT

Hassu

Mitä kutsu sanoi? Hämmästyttävää, että yksi voisi tarkoittaa, että omaksenne sisemmän Cirque De Soleil -hahmon toiselle saattaa tarkoittaa “kulumista”. sekoitus tapahtuu klubissa? Käytä kokonaan koristeltua LBD: tä mutta pidä pituus PG-13. Kun kaikki muu epäonnistuu, tarkista morsiamen avulla, että ulkonäkösi on kohdistettu.

Monoliet embellished chiffon mini dress
Kohteliaisuus
Neula & ketju
$ 425

OSTA NYT

Dressy Casual

Ellei sitä pyydetä, sanomme, että on edelleen tarkoituksenmukaista jättää farkut kotonaan. Käytä tätä tilaisuutta pukeutumaan söpöin takkiin tai sovitettuun jumittuiin, erinomaiseen kytkentään ja vaikuttavaan korkokenkiin tai pitsiä gladiaattoreihin. Herrasmiehille, se ei ole koskaan liian pukeutunut pukeutumaan suuriin liinavaatteisiin raikas valkoinen tai tarkistaa mekko paita ja housut – eikä lenkkarit! On aika murtaa ajokengät, herrat.

Laivasto Jumpsuit
Kohteliaisuus
Muistoesine
$ 175

OSTA NYT

Dress Code -kortit

Häät Dress Code
Kohteliaisuus

Huomiota morsian-to-bes! Etsitkö söpöä vähän ylimääräistä liukumaan hääpyyntivihjeesi? Katie Fischer Design luo nämä hauskat ja ainutlaatuiset pukeutumiskortit, jotka kertovat vieraille siitä, mitä pukeutua erityiseen päiväsi.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

55 + = 63

map