Chic vedenpullot, jotka sopivat kännykkäkoteloon

TK
Kohteliaisuus

Alexis Bennett

3. elokuuta 2017 @ 18:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Olemme sanoneet sen kerran, sanomme sen uudestaan. Asusteet voivat tehdä tai murtaa asu. Tällä kertaa emme puhu niistä upeista kengistä, joita olet ajatellut ostamasta tai niistä fancy-korvakoruista, jotka ovat esillä suosikkiharrastasi. Katetaan muoti-eteenpäin kännykkäpussit ja vesipulloja.

Ajattele sitä. Ne ovat molemmat esineitä, joita kuljetat koko ajan, joten voit myös polttaa, joka puhuu omalle tyylillenne. Tiedän, et ehkä ole koskaan edes harkinnut mitään muuta kuin Evian kontti, kun on kyse poiminta tyylikäs vesipullo. Mutta on olemassa useita merkkejä, jotka tekevät tyylikkäitä malleja, jotka voisivat kilpailla kauneimmista käsilaukkuista.

Yhdessä kotelo ja pullo yhdessä voi päivittää ulkoasua. Plus, molemmat kohteet näyttävät super söpö lähetetty ylös työpöydällesi. Voit ajatella niitä mini-sisustustarvikkeina.

VIDEO: Olemme Obsessed LuMee’s Light-Up Case

 

Tutustu suosikkipareihin alla saadaksesi inspiraatiota siitä, miten se on tehty.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

49 − = 46

map