Cara Delevingnen tyylitelit paljastavat tarinan hänen itsemurhayksikkönsä Promo Looksin taustalla

Cara Delevingne Suicide Squad Style - Lead 2016
Michael Stewart / WireImage; JUSTIN TALLIS / AFP / Getty

Andrea Cheng

5. elokuuta 2016 @ 21:00

Cara Delevingne on aina pitänyt käsitellä muotia. Tarkoitamme, tule, hän aiemmin oli Supermalli. Ei rakastava muoti olisi ollut rikos, varsinkin kun mainittu supermalli on muse yksi Karl Lagerfeld. Ja vaikka hänellä on ollut Burberry-kampanjoita Suicide Squad elokuvajulisteita, muotiviikkoisia kiitoradoja punaisten mattojen ensi-iltoja varten, on mukavaa tietää, ettei hän ole todellakaan luopunut kokonaan muotista (tai hänen siunatuista rohkeista selkänsä, kiitos Jumalasta).

Ainoa merkittävä ero on, että It-Brit-kauneus on käyttänyt Rob Zangardin ja Mariel Haennin, kaksi suurinta Hollywoodin stylistia (jotka myös Jennifer Lopez, Rachel McAdams ja Gwen Stefani) tyyliin seuraavalle tasolle. Ja antoivat ne. Varten Suicide Squad promo-kiertueella, Zangardi ja Haenn ovat luoneet muotikuvaketjun, jos haluat, jokaisen Delevingnen ulkonäön, joka ei vain kunnioittaa hänen ruudulla näkyvää luonnettaan Enchantress, vaan myös viitekehyksiä 60-luvulta, 70-luvulta ja 90-luvun.

“Erityisesti tämä elokuva antoi meille enemmän mahdollisuuksia olla hieman kapinallisempia, enemmän avant-gardeja, korkeampia vaatteita”, Zangardi sanoo. “Pelasimme tekstuuria, kerrostumista, ja halusimme päästää” superheron “teemaan ilman, että olisimme liian kirjaimellisia.”

Paksu musta pitsi ja verkko punctuated koko muodossa seksikäs-makea babydoll leningit, hihat kiva kaulakoru mekko, ikeen tyylikäs jumittui, ja racy läpikuultava topit. Mutta sankari pala hänen tyyliä putki? Lonkatuotteita, jotka antoivat jokaisen ulkonäön (kesäisin 90 asteen lämpötilat, on vitun).

“Me pelasimme siluetteja ja värejä, mutta aina palasimme hänen omituiseen tuttuaan henkilökohtaiseen tyyliinsä”, Haenn jatkaa. “Olemme aina halunneet pitää sen jatkuvasti, mutta mitä rakastamme hänestä on, että hän on valmis kokeilemaan kaikkea.”

Jaloista camo-housuista silmukoihin, jotka on irrotettu nastoitettuihin mekkoihin, pitää vierittää lukemaan tarinoita jokaisen Delevingnen Suicide Squad promo näyttää.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 3

map