Blake Lively’s 1,650 dollaria kaulakoru todistaa Emojis ei ole vain tekstiviesti-Shop It (ja edullisempi vaihtoehtoja)

Blake Lively's Emoji Necklace Lead
Blake Lively / Instagram

Anna Hecht

21.12.2016 klo 17.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Blake Lively lähti Instagramiin keskiviikkona esittelemään v. Emotionaalisen lisävarusteen kissy-face emoji kaulakoru. Alison Lou Fine Jewelryin suunnittelema hieno löytää, yhdistää tyylikkäästi muodin ja huumorin.

Kahdeksan äiti lähetti ja kiitti ystävää (jonka oletamme lahjoittaneen hänelle kaulakorun kanssa) sanomalla: “Kiitos @tizzielisch! Olette osoittaneet, että emojis ja kunnioitustekijä CAN voivat rinnakkain yhdessä pienen @ alisonlou kanssa.”

Emme voineet yhtyä enempää. Vilkas pariliitos hänen “Large Mwa!” 14 k keltainen kulta riipus ($ 1,650, net-a-porter.com) yksinkertaisella säikeellä smiley emojis ($ 2.905, net-a-porter.com). Tämä iloinen yhdistelmä, kun se kuluu viihtyisällä neuletakki, kuten Lively’s, lisää hieman piristää melko paljon kylmä sää näyttää.

Jos et ole valmis haarukkaan yli 1,650 dollaria Lively-riipukseen, tarjolla on muita edullisempia vaihtoehtoja Alison Louilta. Voit myös ostaa alempia edullisia valikoimia. Joko niin olet yksi askel lähemmäksi pukeutumista kuin Lively – ja se on jotain, josta voimme kaikki taaksepäin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

81 − = 72

map