Barely-There Opticals tuoda ulos Inner Geek-Chic

Takaisin to School Optical
Ben Gabbe / Getty

Elana Zajdman

27. elokuuta 2017 klo 11:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Muistatko, kun olit lapsi ja puhuttu siitä, että käytit lasia? Ei enempää! Silmälasien on tullut tähän mennessä viime vuosikymmeninä, että jopa suosikkihahmomme (näemme sinut Justin Bieber) säännöllisesti rock trendi.

Nykyään löytyy pari optista tehty lähes kaikki sivustot, jotka myy silmälasien verkossa, voit etsiä parin, joka perustuu kasvojen muotoon, kehyksen muotoon tai väriin. Jotkut meistä rakastavat lausuntoa silmälasimme kanssa, mutta koska he eivät enää ole vain lukemassa sähköposteja työpöydälläsi, on tärkeää pitää monipuolisuus mielessä.

VIDEO: 6 sijoituskappaletta jokaisen naisen pitäisi olla

 

Jos haluat pitää asiat yksinkertaisina, eikä sinun tarvitse muuttaa lasillesi aina kun vaihdat asustasi, harkitse tuskin kehyksiä, jotka näyttävät hyviltä päiviltä tai yöltä, olivatpa ne sitten farkkuja ja t-paidassa tai cocktail-mekossa. Voit silti tehdä lausunnon – vaikkakin hienovarainen – suuremmilla linssillä tai ehkä paksummalla metallikehyksellä. Etsi silmälaseja, jotka eivät käytä sinua – vaan ne, joita voit käyttää itsevarmasti ja tyylikkäästi.  

Katso silmämme alla olevista valinnoistamme! 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 4 =

map