Anne Hathaway Löytyi Prettiest kevät mekko 15 dollaria

Anne Hathaway Dress - Lead
Raymond Hall / GC Kuvat

Alexis Bennett

17.4.2017 klo 17:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Maanantaiaamuna Anne Hathaway vieraili Hyvää huomenta Amerikka näköinen kevät valmis upea kukka mekko. Vasikka-muotoinen muotoilu näytti toisesta kalliista suunnittelijahahmosta, vyötäröllä ja vyötäröllä. Mutta osoittautuu, että musta mekko oli todella hämmästyttävä löytää kirpputori. Mikä on vieläkin kauhistuttava: Hathaway maksoi vain 15 dollarin mekosta. Ei, se ei ole typo. “Yritän olla kestävämpiä minun muotivalinnoillani, joten yritän käyttää vintageä missä tahansa”, Hathaway selitti kameroille.

Se on suuntaus, jonka voimme varmasti päästä taakse. On niin mukavaa nähdä kuuluisat muotivalinnat, jotka ovat myös ympäristöystävällisiä. Valitettavasti, koska se on vintage, emme voi ostaa Hathawayn tarkka mekko. Mutta on olemassa useita ulkoasuja, joita voit käyttää jälleen ja uudestaan ​​tänä keväänä.

VIDEO: Anne Hathaway kiistää hänen jälkeisen vauvan rungonsa

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 2 =

map