Alicia Silverstone on nainen hänen sanastaan. Pitkän ajan aktivisteina clueless tähti on ollut hyvin auki hänen asemastaan ​​eläinkuntaa vastaan ​​- syy, joka kannattaa irrottaa, voisimmeko lisätä. Joten kun Silverstone sanoo, että hän johtaa tietoista elämäntapaa, hän tarkoittaa sitä, ja se vaikuttaa hänen jokaiseen elämän päätökseen, myös muotiin.

“Mieluummin vintage-vaatteita, joten et rohkaise liiallista tuotantoa tai valmistusta”, Silverstone kertoo meille kutsumalla Crossroads, Wasteland ja Buffalo Exchange suosikkipaikoiksian. “Tiedän, että aion käydä ulos tuolla täysin uudella vaatekaapilla, jonka tunnen todella hyvältä, koska minun ei tarvitse tuntea syyllisyyttään siitä, mistä se on peräisin. Minä uudistan sitä. tärkein tyyli valinta, ja siksi useimmat mitä käytän käytetään. “

Kyse ei ole pelkästään hänen henkilökohtaisesta elämästään – hän työskentelee elokuvien valmistajien kanssa pukusuunnittelijoiden kanssa selvittääkseen tapoja, joita hänen hahmollensa käyttää myös vuosikerta. “Yksi elokuva oli meillä ja meillä oli jalkineiden budjetti, ja koko vaatekaappi oli Crossroadsilta – se oli hienoa”, hän innostuu. “Ja sillä Amerikkalainen nainen, se on asetettu 1970-luvulla, joten kaiken oli oltava vintage – se oli hienoa. “

RELATED: Miten ostaa vintage-kauppa asiantuntijoiden mukaan

Ja jos hän ehdottomasti on ostaa jotain uutta? “Sen on oltava orgaanista puuvillaa ja ehdottomasti julmuutta”, hän sanoo lujasti. “Olen hyvin tietoinen siitä, mitä ostan, mutta yleensä saan kaiken mitä tarvitsen käytetystä vaatekaupasta.”

Mitä tulee säästämisen myymälästrategiaan, hänen tärkein kärki on tuoda ystäväsi, jonka mielipiteet luotat. Ja sitten hän sukeltaa suoraan tai sanoissaan “minä vain menen siihen.”

“Minä vedän kaiken, mikä voisi olla mahdollista, ja sitten vietän tunnin yrittäessäni kaiken”, hän sanoo. “Se on aikaa vievää – pyrkimys kestää todennäköisesti kaksi, kaksi ja puoli tuntia – mutta se on sen arvoista.”