Alexa Chung on äärimmäisen ranskalaisen tytön hänen AG-kampanjassaan

Alexa Chung x AG Campaign - LEAD
Karim Sadli / taide + kauppa

Andrea Cheng

01 helmikuu 2017 klo 8:00

Sinä, se on mahdollinen – ikuisesti helppokäyttöinen, vaivattomasti tyylikäs ranskalainen tyttö näyttää (tiedätte, mitä olemme lukeneet loputtomiin, joita voit lukea täällä, täällä ja täällä) voida saavutetaan vaikka et olisikaan ranskalainen. Se-Brit-tähti Alexa Chung on tehnyt sen ja todiste on hänen très, très chic keväällä 2017 kampanja AG.

Kuvaaja Karim Sadli on kuvannut Art + Commerce -ominaisuuden, joka seuraa Chungia, kun hän hämmästyttää positiota eri paikoissa Pariisissa. Siellä hän on näkymässä Seine-talvella farkkuun, jossa on polka-dot huivi, joka on sidottu kaulaan. Ja siellä hän on taas kiertelevä kaduilla (ehkä Le Marais?) Raidallinen tee (ranskalainen tyttö katkottua, btw), tyyliin denim takki ja sienna ruskea housut.

VIDEO: Alexa Chung on hankalaa illallinen-puolueessa on meille kaikille

 

La Nouvelle Vaguen innoittamana kokoelma sisältää olennaisesti kaiken, mitä tarvitset ranskalaisen tytön katsomiseen, poistamattomasta farkusta sattumanvaraisesti leikattujen helmien kanssa 70-luvun tyyliin mokkanahka.

“Koska kokoelma oli” La Nouvelle Vague “, katsoimme kaikkein ikonimpia ja vaikutusvaltaisempia elokuvia tuona aikana, Hengästynyt, inspiraation puolesta “, sanoo Johnathan Crocker, AG: n maailmanlaajuisen viestinnän päällikkö.” Luonnon vaatevarastosta, ympäristöstä ja elokuvan asettamisesta, vauhdikas pariisilainen sensija tuohon aikaan, Jean Lucin visuaalinen tyyli ja innovatiivinen lähestymistapa elokuvantekoon, tarjosi tiimillämme loputtomia inspiraatioita. “

Selaa Alexa Chungin koko kevään 2017 AG -kampanjassa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

25 − 20 =

map