Lahkeihin pukeutuneiden pukujen etsiminen voi olla hankalaa: haluat jotain sopii näkemykseen ja makuun, mutta myös haluat parhaan ystäväsi tuntea olonsa mukavaksi ja onnelliseksi (tyytyväinen morsiusneito on hyödyllinen morsiusneito, eikö?). Ja kun upeat kylpytakit ovat täynnä, on niin paljon enemmän pisteitä ja myymälöitä tarkistaa kuin standardi go-to listan olet todennäköisesti jo perusing. Auttaa, olemme pyöristyneet pikaketjuihin, joiden illanvalinnat saattavat vain yllättää sinut ja pienemmät suosikkihahmot, jotka voisivat olla unelmiesi tyylisi valmiina ja odottamassa. Vieritä alaspäin nähdäksesi, onko hakusi juuri tehty.

RELATED: Kauppiasvaatteet, jotka rikkoo perinteet

H & M Myönnämme, että ostoskeskuksen ylivuotoiset telineet ja kulmat voivat olla ylivoimaisia ​​yleensä ja joskus todella turhauttavia, jos etsit jotain hyvin spesifistä. Alhaisen verenpaineen osalta risteile sivustollesi, jotta näet muodolliset vaihtoehdot (esim edellä olkain mekko, $ 50).

Tibi Editori-suosikki tarra lasketaan rutiininomaisesti yksinkertaisiin mutta hienostuneisiin yläosastoihin ja päivätiloihin, joihin voit elää. Brides etsii minimaalinen tyyli tekisi hyvää tutustua silkkisiin mekkoihin, jotka tyypillisesti koskettavat täällä (kuten tämä vauva sininen laskostettu halter mekko, $ 795).

T-laukut Tunnetaan mukavasta jersey maxiksestä, joka voisi helposti tulla kesän univormuksi, pituus ja kirkkaat sävyt (kuten polvipituinen mekko, jossa solmun yksityiskohdat, 180 dollaria) ansaitsevat ne näyttäväksi, jos olet naimisissa rannalla tai haluat enemmän rentoa tunnelmaa.

RELATED: 6 epätavalliset tapoja pukeutua bridesmaids

Morsiusneito Dress Shopping - Embed 1
Kohteliaisuus (2)

Mango Ilman valtavaa läsnäoloa maan vähittäiskaupan maisemissa, voi olla helppo unohtaa tarkistaa Mango, kun puhaltaa vähittäiskauppaan. Antakaa tämä olla vahva työntö, jotta se näyttäisi, jos olet virallisen morsiuspuvun jälkeen (kuten tämä maxi, $ 230).

Outnet Vakavat ostajat ovat todennäköisesti perehtyneet tähän bargain-taivaan URL-osoitteeseen, mutta enimmäkseen vain työvaatteisiin, laukkuihin ja suunnittelija-kenkiin. Virallinen osio on ehdottomasti myös sinun aikasi, varsinkin jos hääpäiväsi on pieni tai halukas hajaamaan enemmän rahaa. Silmäni ovat tällä hetkellä käytössä koristeltu Marchesi-numero ($ 278).

Pieni lainattu mekko Jos ajatus vuokrata morsiuspuvut eivät ole vielä ylittäneet mieltäsi, älä heitä. Harkitse, että naiset katsovat eri tyylejä eri väreissä, kuten tämä romanttinen olkapään mekko (50 dollaria), ja yksinkertaisesti vuokraa ja paluu, säästäen päänsärkyä paljastamasta paljon tyyliä, jota he eivät koskaan enää käytä.

RELATED: On lopulta häätarha Fashion Forward Brides

Morsiusneito Dress Shopping - Embed 2
Kohteliaisuus (2)

Ann Taylor Lisää ihmisiä on tiedettävä, että Ann Taylor, joka toimittaa 30 sopivaa vaatetta, joka ei tuhoa pankkitilisi, on myös morsiuspuku-osio! Klassiset vaihtoehdot, jotka näyttävät edelleen hyviltä valokuvissa 20 vuotta sitten ovat varmoja löytöjä (kuten peony blossom flare mekko yllä, $ 149).

Zara Olemme hieman pakkomielle Zaraa melkein jokaisessa tilaisuutemme edessä, mutta jos skannaat sivuston (ja tiiliä ja laastia) tarpeeksi, todennäköisesti näet upea cocktail-kenno aina silloin tällöin, joka näyttäisi täysin mukavalta, kun kävele käytävää pitkin. Esimerkki? Tämä strappy löytää ($ 70).

Reiss Yksinkertaisille suojapeitteille ja peruslangattomille, et voi tehdä paljon paremmin kuin a Reiss pelkkä raita mekko ($ 340). Älä odota mitään liikaa girliä tai romanttista, mutta sen perusmekojen hienostuneisuus tekee eräänlaisen morsiamen erittäin onnelliseksi.

LUE LISÄÄ: 25 paikkaa, joista et koskaan halua ostaa morsiusneitoja mekkoja