A-YO! Katso 30 Lady Gagan parasta Joanne Promo Looks

LOKAKUU 22, 2
Will Heath / NBC

Jonathan Borge

05.11.2016 klo 14:00

Lady Gaga on ennen kaikkea muoti-opiskelija. Toki, hän tunnetaan kääntävän suurille tarroille kuten Alexander McQueen, Versace ja Saint Laurent ensemblesa varten, mutta kaiken kaikkiaan 30-vuotias pop-tähti ei ole koskaan pelännyt kokeilla tuoreita nuoria suunnittelijoita, jotka tekevät hänen asuistaan ​​toisin kuin mikä tahansa muu.

Juuri näin hän on, kun hän edistää hänen tulinen kuuma viides studioalbumi Joanne. Gaga on harrastanut tuoreiden tulokkaiden työtä, jota et ehkä ole koskaan kuullut, ja heität samalla neulamalleja, jotka ovat säännöllisessä pyörinnässä vaatekaapissaan. Hänen uusi musiikkikautensa merkittävin kappale on kuitenkin kädet alas vaaleanpunainen leveä lapa hattu hän kantaa albumin kansi.

Mukautettu 680 dollaria Gladys Tamez lisävaruste on kuljettaa Gagasta yhdestä ulkoasusta toisiinsa, värittäen värikkäitä teemanäyttelytuloksia, jotka ovat luultavasti hänen eniten kuvitteellisia vuosikymmeninä. Ja kun taas hänen uuden esteettistään on vihje maa-twangista, pidä mielessä, että Lady on todellakin pop-tähti, joka usein yllättää meitä päivitettyillä riffeilla klassikoista kuten LBD.

LIITTYVÄ VIDEON: Lady Gagan eniten tyylikkäitä ulkoasuja

Selaa alaspäin nähdäksesi sen 33 Joanne-aikakausi näyttää.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map