9 ketju-sähköposti etsii seuraavaa tyttöäsi yöksi

TK
Getty

Alexis Bennett

3. toukokuuta 2017 klo 19.15
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Tähdet ovat aina olleet pakkomielle ketjutekstiileissä. Muista Diana Rossin ikoninen metallipäähattu tai Cherin leikattu alkuun? Mutta viime aikoina näyttää siltä, ​​että pakkomielteisyys on suurempi kuin koskaan. Viime vuoden lopulla Kourtney ja Kim Kardashian vauhdittivat ketjupalaa Balmainin kevään 2017 kokoelmasta. He näyttivät olevan valmiita osumaan kaupunkiin kiiltävillä kulta-ja hopea-asuilla. Ja Bella Hadid sytytti mini-mekko 20-vuotispäiväänsä. Jopa Michelle Obama on käyttänyt Rose-Gold -versiota White House -juhlien kehityksestä.

VIDEO: Anna Margot Robbien metallinen silmämeikki

 

Ei vain hämmästyttävää ulkonäköä, joka sopii erinomaisesti kaupungin yöksi. Voit myös työskennellä metallimallien kanssa rennolla ulkoasulla. Lady Gaga antoi suuntauksen kokeilemaan ketjupuuvilla ja denim-shortseilla. Ketjulenkinen bralette näyttää myös viileältä valkoisen t-teen tai peekingin alla olevan nahkatakun alla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 32 = 36

map