9 Curve ystävällisiä kauppoja, joissa on häämekot jokaiseen muotoon

Curvy morsiamet, aiot haluta kirjanmerkin tämän sivun, ASAP. Etukäteen löydät joukon käyräystävällisiä vähittäiskauppiaita, jotka varmistavat, että näytät parasta kun valmistaudut vaihtamaan valioita. Ei ole väliä, jos olet metsästää täydellistä vaatetta kävelemään käytävän sisään tai jos yrität vielä päättää, mitä pukeutua harjoitustilaan. Olet taatusti löytää täsmälleen mitä etsit yhdessä näistä häätputiikista. Joten mene eteenpäin ja huomata ja varmista, että pidät fave-tutkanne samalla kun käytät sitä erityispäivää.

VIDEO: 11-kertaiset julkkikset viittasivat häämekkoihin punaisella matolla

 

Anne Barge: Tutustu tähän hämmästyttävä suunnittelija joka on erikoistunut käyrä couture. Puhumme eräänlaisista palasista, jotka jättävät vieraasi huohottaen ilmaa.

ASOS: Saatat olla jo perehtynyt ASOS-rentoihin, mutta brändillä on vaikuttava morsiusmallisto, joka sisältää myös alusvaatteita häämatkaasi varten.

BHLDN: Etsitkö naisellisia, boho-tyylisiä kappaleita? Rakastat BHLDN: tä. Myymälässä on kokoelma unelmoivia huppuja, ja löydät myös herkut lahjapusseille verkkosivuilla.

Davidin morsiusneito: Haluat säilyttää tämän tutkaasi paitsi sen valikoimasta jokaisesta koosta, mutta myös hämmästyttävistä hinnoista ja leukamyynnistä.

Eloquii: Tarvitsetko post-hääpuvun tuon brunssin? Eloquiella on käyräystävälliset mallit, jotka varmasti väsyvät.

Etsy: Tietenkin Etsy on fave löytää ainutlaatuisia taideteoksia. Mutta sinun kannattaa myös tutustua verkkosivujen luetteloon kaarevien putkien kokoonpanosta, jos etsit jotain erikoista.

Kiyonna: Tapaa uusi paras ystäväsi. Kiyonnella on valtava valikoima hääpukuja, jotka pitävät käyristänne upeina kaikissa hääjuhlissa.

Yksinkertaisesti olla: Jotta trendikäs morsian, joka haluaa tehdä lausunnon, pitää yksinkertaisesti olla mielessä. Täältä löydät muotisuunnittelua, joka menee kokoon 28.

Watters: Löydä kauneimmat leningit (koko 32) Wattersissa. Ystäväsi tulee ehdottomasti vaikuttamaan jollakin heidän suunnittelijapukuistaan.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 2

map