8 Asiat Ashley Graham haluaa käyttää kuntosalilla

Ashley Graham Gym Picks - January InStyle 2017 - LEAD
David Schulze

Jennifer Ferrise

17. tammikuuta 2017 klo 17.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Oletko katsellut ympärillesi kuntosalasi viime aikoina? Nyt kun olemme vuoden 2017 kolmannella viikolla, resoluutiot kiirehtii virallisesti alkamassa.

Hyvä uutinen on se, että treadmill odottaa saada paljon lyhyempi. Mutta huono uutinen on se, että on todella houkuttelevaa laittaa oma harjoitus takaisin polttimelle liian – varsinkin kun elämä kiihtyy.

Yksi helppo tapa pitää pääsi pelissä? Päivitä harjoitteluvälineet. Itse asiassa juuri tämä on huippumalli Ashley Grahamin temppu. “Söpö kuntosali on todella hyvä motivaattori”, kertoo Graham. “Varsinkin kun olen väsynyt matkustamisesta tai vain ole todella tunnelmassa harjoitella.”

@moritsummers ei pelaa ������������ #curvyfit #beautybeyondsize

Kuva Lähettäjä: A S H L E Y G R A H A M (@theashleygraham) on

Mutta asu on vain yksi pala Grahamin fitspo-palapelistä. “Pidän myös mielenkiinnosta käydä kuntosalilla keinona pysyä vahvana eikä tapana laihduttaa”, hän sanoo. “Kyllä, mallin paljon uimapukuja ja alusvaatteita, mutta minulle harjoittaminen on enemmän tervettä ja hyvää. Joten asetin tavoitteita itselleni kuten “aion työskennellä kolme päivää tällä viikolla” sen sijaan että “menen menettää 3 kiloa tällä viikolla”. Sitten annan kaiken, jonka on tarkoitus jiggle, jiggle, tiedäthän? “

RELATED: Ashley Grahamin elin positiivinen viesti vuodelle 2017 on oppitunti kaikille meille

Graham ehdottaa myös kokeilemaan erilaisia ​​harjoituksia, kunnes löydät sellaisen, jota voit todella odottaa. “Viime aikoina olen ollut pakkomielle nyrkkeilyssä”, hän sanoo. “Kun hikoilen ja potkimalla ass 30 muun kuntosalin edessä, se varmasti auttaa pukeutumaan osaan. Joskus kaikki se kestää suurta vyötäröä legginkeja tai värikkäitä lenkkareita, jotka antavat minulle ylimääräisen vähän tulen, jota tarvitsen.

Kauppa kahdeksan Grahamin kuntosalilla valitaan alla. Ja lisäämästä supermalliin, tarkista hänen kuukausittainen sarake Tyylissä, saatavilla lehtikioskeihin ja digitaaliseen lataukseen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 2

map