6 tuoretta tapaa kerätä turtleneckia syksyllä

kerrospukeutuminen Turtleneck
Christian Vierig / Getty

Alexis Parente

Lokakuu 20, 2017 @ 21:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Lämpötila on virallisesti laskenut ja lasku on täynnä, ja tämä voi merkitä vain yhtä asiaa: suuret vaatekaapit muuttuvat. Neuleet ovat hämmästyttäviä, mutta emme voi käyttää niitä koko päivän arkipäivänä kevääseen asti. Anna turtleneck. Näkemättömästä kylmälämmönkestävästä katkelmasta tulee paras ystäväsi tällä kaudella.

Paras osa turtlenecks on kuinka helppoa on käyttää ja kierrättää niitä uudelleen. Vaikka voit luonnollisesti käyttää turtleneckia itsestään, se on usein parhaiten kulunut toisen syksyn takana. Pohjimmiltaan voit nimetä sen ja voit kerätä sen.

VIDEO: Coinage: Miten rakentaa 10-osainen Fall vaatekaappi

Tarvitsetko inspiraatiota? Alla on kuusi tyylikästä mutta lämmin tapaa kerätä turtleneck alle suosikki vaatekaapit. Merkitse nämä parit lämmetä kylmän edestä!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 13 = 21

map