50 paria tyylikkäitä ja tyylikkäitä litteitä sandaaleja, jotka kuluvat kaiken kanssa

060214-sandaalit-lyijy-594.jpg
ImaxTree, Brian Henn / Time Inc. Digitaaliset studiot (2)

Alexandra DeRosa

04 kesäkuu 2014 @ 12:46 pm

Jos sinulla ei vielä ole tämän kauden tyyliä MO: Asunnot ovat se. Niitä on käytettävä kaiken kanssa (kyllä, todella) ja ovat yhtä tyylikkäitä kuin koskaan.

Ehkäpä voimme jäljittää tämän trendin juuret aina, kun Karl Lagerfeld teki mieheen lenkkarit jokaisen Chanel-kevään 2014 couture-mallistonsa kanssa. Sittemmin suunnittelijat, kuten Derek Lam, ovat laskeneet kantapään korkeuden gladiator-kaltaisilla sandaaleilla, Max Osterweis Suno esitteli kaksivärinen slip-ons, Isabel Marant keksinyt Birkenstocksin ja Valentino-suunnittelijat Maria Grazia Chiuri ja Pier Paolo Piccioli lähettivät litteitä, koristeltuja T-hihnan sandaaleja keväällä kiitotielläan.

Vasemmalta: Isabel Marant, Valentino, Derek Lam ja Suno.Tähän mennessä trendi on osoittautunut pysyväksi: lukuisat suunnittelijat, mukaan luettuina edullisemmat brändit, ovat omaksuneet helposti siluetin. Nyt on sinun vuorosi.

Ensimmäiset asiat ensin, kuka voi kiistellä asuntojen kanssa? He ovat yhtä mukavia kuin mahdollista, ja yhtä tyylikkäästi. Unohda vanha tabu, joka kertoo, että asunnot ovat liian rentoja ja herättävät pukeutuneen ulkoasun. Voit tuhota tuon mielialan etsimällä tasainen sandaali, jossa on erityinen yksityiskohtia, kuten koristeita tai metallilamppua. Jos haluat pysyä samaan aikaan urheilullisen ulkoasun kanssa, jolla on hetki, etsi liukuva tyyli puhtailla viivoilla ja harjattuilla pohjalla.

Olitpa etsimässä jotain kaunistettua, metallista, urheilullista tai neutraalia, olemme saaneet sinut peittämään. Klikkaa gallerian kautta ja aloita kantapään lähteä kotona. Älä huoli, he tulevat takaisin. Mutta nyt, nauti!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 76 = 82

map